Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження навчально-виробничої практики в магазині продовольчих товарів «Джерело» (2012)

Звіт про проходження навчально-виробничої практики в магазині продовольчих товарів «Джерело» (2012)


 Я проходжу навчально-виробничу практику в магазині продовольчих товарів «Джерело», який знаходиться за адресою: вул. Орджонікідзе, 54. Магазин приватний, підпорядкований Мкртчяну Овсепу Гургеновичу. За формою власності – це товариство з обмеженою відповідальністю. До контролюючих органів магазину належать: пожежна охорона, податкова інспекція, санітарно-гігієнічна станція та асоціація з захисту прав споживачів. Робочий режим магазину розпочинається з 7.00 години ранку і закінчується о 22.00 годині. Працює магазин без вихідних. За типом магазин універсальний, так як призначений для продажу різних груп товарів та їх великого асортименту. Складається з торгового залу, підсобного та адміністративного приміщень.
 Планування приміщення торгового залу п-образне, санітарний стан – задовільний. Магазин має природне та штучне освітлення, достатню кількість реклами, майже на всі види товару.  Приміщення торгового залу магазину складається з куточка споживача та 6-ти відділів: лікеро-горілчаного, рибного, кондитерського, молочного, бакалійного та гастрономічного.  Торговий зал магазину обладнаний таким обладнанням: пластиковими розбірними гірками, шафами-вітринами, низькотемпературними прилавками – для морозива та напівфабрикатів; охолоджуючими вітринами та невеликими скляними контейнерами – для шоколаду, хлібобулочних та тютюнових виробів. В кожному відділі магазину розташовані касові апарати: "Самсунг", "Ера-101", "Міні-600" та настільні циферблатні ваги. А товар на вітринах прикрашають фірмові цінники. Підсобне приміщення магазину обладнане обладнанням, що слу-жить для приймання, підготовки до продажу та зберігання товару. Це холодильні камери, стелажі, піддони та шафи. 
 Але основне в магазині – це привітне доброзичливе ставлення працівників цього магазину, та їх професійна майстерність.


ЗМІСТ

Характеристик магазину, де проходжу навчально-виробничу практику    2
Роль торгівлі в розвитку економіки країни    3
Рослинна олія    6
Види рослинної олії    8
"Живе масло"    9
"Олейна"    10
Вимоги до якості    10
Пакування та умови зберігання    11
Процес роботи на електронному контрольно-касовому апараті "Міні-600"    13
Приймання по кількості і якості рослинної олії    15
Документальне оформлення приймання рослинної олії    17
Розміщення рослинної олії в підсобному приміщенні і на робочому місці    18
Елементи культури  процесу продажу, культури спілкування з покупцями при продажу бакалійних товарів    20
Стандартизація та сертифікація харчових товарів в Україні    23
Маркування та штрихове кодування товарів    25
Список використаної літератури    29
Додатки    30

Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   34
  Рік захисту:   2012
  Ціна роботи:   28 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (14.05.2014)
Переглядів: 4920 | Теги: практика на підприємстві, Звіт про проходження, звіт з практики, звіт магазин, продтовари
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru