Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі кафе «Роман» (2010)

Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі кафе «Роман» (2010)


 Громадське харчування є специфічною галуззю господарської діяльності. Воно поєднує 3 функції: виробничу, яка пов’язана з виготовленням кулінарної продукції; реалізації – обмін товарів на грошові доходи населення, та організації споживання страв і кулінарних виробів. Наявність виробничої діяльності дозволяє знайти спільні риси підприємств громадського харчування та харчової і переробної промисловості; забезпечення умов для короткого чи довгострокового зберігання сировини, механічної та інших способів кулінарної обробки продуктів і сировини з використанням різноманітного технологічного обладнання.
 Громадське харчування посідає певне місце у виробництві; реалізації та організації споживання продуктів споживання. Через громадське споживання вирішуються важливі соціально-економічні завдання, пов’язані з організацією раціонального контингенту: школярів, учнів ПТУ, студентів технікумів, інститутів, робітників промисловості підприємств тощо; збільшенням вільного часу і створенням можливостей для культурного проведення дозвілля різних груп населення; раціональним використанням продовольчих, матеріальних і трудових ресурсів.
 Практична підготовка студентів ВУЗу за фахом „Технологія громадського харчування та організація виробництва” організується на основі „Положення про проведення практики вищих навчальних закладів”.
 Метою переддипломної практики є ознайомлення з заставами харчування, отримання навичок професійної роботи інженера-технолога.  
 Основними завданнями практики є:
- формування загальної уяви про виробництво;
- вивчення системи постачання сировини та збуту готової продукції;
- вивчення виробничих процесів і технологічних ліній окремих цехах та відділеннях;
- ознайомлення із формуванням собівартості  і відпускної ціни одиниці продукції.


ЗМІСТ

1. Вступ
2. Стисла історія розвитку підприємства
3. Характеристика основної продукці  
4. Організація виробництва базового цеху 
5. Стандартизація, упровління якістю продукції, контроль якості 
6. Техніка безпеки, охорона праці і промислова санітарія  
7. Повний технологічний процес виготовлення одного з видів продукції ( страви )
8. Пропозиції щодо вдосконалення технологічного процесу 
9. Конструкція обладнення для однієї з операцій технологічного процесу виготовлення продуктів харчування (страв)
10. Професіограма
11. Література
12. Додатки

Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   42
  Рік захисту:   2010
  Ціна роботи:   23 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (13.05.2014)
Переглядів: 3353 | Теги: практика на підприємстві, звіт кафе, Звіт про проходження, звіт з практики, на прикладі кафе
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 987

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru