Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на ВАТ «Шосткинський хлібокомбінат» (2010)

Звіт про проходження виробничої практики на ВАТ «Шосткинський хлібокомбінат» (2010)​


 Згідно з археологічними знахідками хліб був відомий вже більше 5000 років і він був важливим продуктом харчування ранніх цивілізацій, зокрема в Єгипті, де вже у той час хліб у великих кількостях виготовлявся в пекарнях. Навіть в період античності було велике різноманіття сортів хліба. В 19ст. винайшли машину, яка значно автоматизувала роботу із тістом та значно зменшила період ферментації і час виготовлення однієї буханки. Цей спосіб зараз широко використовується у всьому світі і вдосконалюється і сьогодні. Асортимент виробів, що виготовляються хлібопекарськими підприємствами України, нараховує понад 1000 найменувань.  Він постійно розширюється, оновлюється, розробляються нові види виробів з використанням місцевих, а також нетрадиційних видів сировини, додаються поліпшувачі, цукрозамінники тощо. На сьогодні найважливішою проблемою є розширення асортименту дієтичних і хлібних виробів оздоровчого характеру, тобто виробів, що мають імуномоделюючу, антиоксидантну і радіопротектору дію на організм людини.
 Я хочу дослідити більш детально найдавніший та найвживаніший продукт усього світу. Саме тому я обрала для проходження практики хлібокомбінат.
 Шосткинський хлібокомбінат збудований та запущений в дію в 1978р. Підприємство випускало тільки хлібобулочні вироби. В 1996р. хлібокомбінат реорганізовано у відкрите акціонерне товариство "Шосткинський хлібокомбінат". Підприємсто розташоване в північно-західній частині міста Шостка. Підприємство межує з територією комбінату напівфабрикатів ( не працює), територією пивзаводу (не працює) та житловою забудовою. Проектна потужнiсть комбiнату - 73 тонни хлiбобулочних виробiв на добу та 3 тонни кондитерських виробів на добу. Цикл роботи – безперервний. Спеціалізація підприємства: виробництво хлібобулочних, кондитерських виробів різноманітного асортименту. Основна продукція - хліб, булки, бубличні вироби, сухарі здобні, сухарі панірувальні, тістечка, печиво, пряники, кекси.


ЗМІСТ


Вступ
1. Характеристика заводу та його основні техніко-економічні показники
2. Характеристика сировини та способів її зберігання і доставки на хлібокомбінат
3. Цехи, відділи хлібокомбінату
 3.1. Склад борошна
 3.2. Силосно-просіювальне відділення
 3.3. Відділення прийому і підготовки солі
 3.4. Ділянка підготовки води
 3.5. Цех рідких дріжджів
 3.6. Віділення по підготовці додаткової сировини
 3.7. Тістоприготувальне відділення
 3.8. Дільниця приготування заквасок
 3.9. Тістообробне  та вистійне відділення
 3.10. Пічний цех
 3.11. Хлібосховище та експедиція
4. Характеристика допоміжних виробництв та обслуговуючого господарства 
5. Хіміко-технологічний контроль виробництва
 5.1. Завдання технологічної лабораторії
 5.2. Аналіз основної та додаткової сировини
 5.3. Документація ЦВЛ
6. Технологія виробництва хліба пшеничного з висівками 
7. Технологія виробництва хліба житнього діабетичного
8. Енергетичне, водне господарство та холодопостачання
9. Техніка безпеки та охорона праці
10. Охорона довкілля
11. Особиста участь студента у виробничій діяльності
Висновок
Список використаної літератури


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   49
  Рік захисту:   2010
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (30.05.2014)
Переглядів: 2514 | Теги: хлібобулочні вироби, хлібзавод, хлібокомбінат
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru