Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про виробничу практику на прикладі підприємства ВАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9» (2011)

Звіт про виробничу практику на прикладі підприємства ВАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9» (2011)


 Виробнича практика є однієї з невід'ємних частин підготовки кваліфікованих  фахівців всіх спеціальностей. Під час проходження практики відбувається закріплення й конкретизація результатів теоретичного навчання, придбання студентами вміння й навичок практичної роботи з вибраної спеціальності.
 Основною метою виробничої практики є:
 - ознайомлення безпосередньо на підприємствах і організаціях з виробничим процесом і технологічним циклом виробництва; 
 - відпрацювання вмінь і навичок бакалавра з менеджменту;
 - поглиблення і закріплення знань, отриманих при вивченні дисциплін «Системи технологій», «Фінанси підприємства», «Бухгалтерський облік і аудит», «Основи ЗЕД», «Теорія економічного аналізу» та ін.; 
 - придбання досвіду практичної діяльності менеджера.
 Задачі практики полягають в:
- ознайомленні зі специфікою економічної діяльності підприємства;
- вивченні організаційної та управлінської структури підприємства;
- аналізі статистичних даних щодо результатів виробничо-господарської діяльності підприємства;
- визначенні основних напрямків щодо покращення управлінн підприємством.
 Базою для проходження практики служило ВАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9», що працює в сфері виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів.


ЗМІСТ


ВСТУП
1. Характеристики підприємства
1.1. Рік заснування і основні етапи розвитку та форма власності
1.2. Види економічної діяльності
1.3. Опис технології виробництва
1.4. Характеристика постачальників ресурсів
1.5. Види продукції, асортимент та якість
1.6. Характеристика системи збуту і споживання
1.7. Інформація про основні засоби
1.8. Опис обраної облікової політики
1.9. Основні стратегічні напрями розвитку 
2. Організаційна структура підприємства
3. Характеристика галузі виробництва хлібобулочних виробів

3.1. Особливостi стану розвитку галузi виробництва
3.2. Конкуренцiя в галузі 
4. Фінанансово-економічний аналіз підприємства
4.1. Аналіз  виконання виробничої програми
4.2. Аналіз виконання плану реалізації продукції
4.3. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів
4.4. Аналіз ефективності використання основних виробничих фондів
4.5. Аналіз показників ефективності використання матеріалів
4.6. Аналіз собівартісті продукції за різними напрямами
5. Висновки та рекомендації  заходів  для покращення фінансового-економічного стану підприємства


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   59
  Рік захисту:   2011
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (25.04.2014)
Переглядів: 1968 | Теги: звіт з практики, Звіт про проходження, практика хлібзавод, виробнича практика, хлібобулочні вироби
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru