Звіт з виробничо-ознайомчої практики на прикладі ВАТ «Жовтоводський хлібозавод» (2011)
В даній роботі я буду досліджувати діяльність підприємства ВАТ «Жовтоводський хлібозавод» на основі документації зібраної у процесі проходження ознайомлювальної практики на цьому суб’єкті господарської діяльності. Суб’єктом дослідження виступає підприємство ВАТ «Жовтоводський хлібозавод». Об’єктом - його економічна діяльність. Метою написання роботи є дослідження діяльності підприємства, його структурних підрозділів, в особливості економічної служби. ВАТ « Жовтоводський хлібозавод» є єдиним великим виробником хлібобулочних і кондитерських виробів у місті Жовті Води. Підприємство було створено в березні 1988р. як підрозділ Східного Гірничо – збагачувального комбінату (СхідГЗК). У вересні 1995р. хлібозавод виведений зі складу СхідГЗК і на його базі було організовано самостійне підприємство державної форми власності «Жовтоводський хлібозавод». У своєму звіті я розкриваю такі питання як: • коротка характеристика підприємства, • опис технології виробництва, • характеристика економічних служб підприємства, • техніко – економічні показники виробничо – господарської діяльності підприємства, а саме: • виробнича структура підприємства, • виробничо – економічні показники, • а також вкажу дані основних техніко – економічних показників, Задача цього звіту найбільш широко розкрити приведенні вище питання, шляхом викладення знань та навичок здобутих під час проходження виробничо – ознайомлювальної практики в Відкритому Акціонерному Товаристві « Жовтоводський хлібозавод».
Вступ 1. Коротка характеристика підприємства ВАТ “Жовтоводський хлібозавод”, як структурної ланки народного господарства 1.1. Виробничо-організаційна структура підприємства 1.2 Характеристика профілю діяльності 1.3. Історія розвитку підприємства 1.4. Організаційна структура підприємства 1.5. Опис продукції і послуг підприємства 2. Опис технології виробництва 2.1. Характеристика обладнання та технології 2.2 Охорона праці та техніки безпеки на підприємстві 3. Характеристика економічних служб підприємства 3.1. Склад економічних служб і підрозділів, їхня кількість і їхні функції 3.2. Посадова інструкція робітників економічних підрозділів 4. Техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності підприємства 4.1.Основні засоби підприємства 4.2. Оборотні засоби підприємства Висновки
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑