Звіт про проходження переддипломної виробничої практики на прикладі ПАТ «Коростенський хлібозавод» (2015) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження переддипломної виробничої практики на прикладі ПАТ «Коростенський хлібозавод» (2015)

Звіт про проходження переддипломної виробничої практики на прикладі ПАТ «Коростенський хлібозавод» (2015)


 Людина вирощує зернові культури для харчування вже приблизно 10 000 років. Раніше зерно мололи, змішували з водою і їли як кашу. Пізніше з каші на гарячих каменях або в попелі пекли хлібні коржики із зерна дуже грубого помолу та води.
 Згідно з археологічними знахідками, хліб був відомий вже більше 5000 років і він був важливим продуктом харчування ранніх цивілізацій, зокрема в , де вже у той час хліб у великих кількостях виготовлявся в пекарнях. Навіть в період античності була велика різноманітність сортів хліба.
 Актуальність теми дослідження зумовлена тим, що стабільний ринок хлібобулочних виробів є одним із головних компонентів державної продовольчої безпеки, оскільки такі вироби відносно дешеві і є джерелом вуглеводів і білків. Хліб являє собою основу раціонного  харчування населення України, продукт першої необхідності. Без нього неможливо уявити раціон як здорової людини, так і тієї, що потребує дієтичного харчування.
 Проблема підвищення економічної ефективності хлібопекарської промисловості в останні роки досить актуальна. Особливо вона загострюється у зв'язку зі змінами, які відбуваються у процесі перехідної економіки, урізноманітнення форм господарювання, використання нових методів і принципів організації виробництва. Це стосується і хлібопекарських підприємств Поліського регіону.
 Об'єктом дослідження виступає ПАТ «Коростенський хлібозавод».
 Предмет дослідження є результат фінансово-економічної діяльності ПАТ «Коростенський хлібозавод».
 Мета дослідження: збір даних для написання курсової роботи з навчальної дисципліни ”Маркетинг; оволодіння практичних навичок економічної та аналітичної роботи на підставі отриманих теоретичних і практичних знань з дисциплін  “Економіка підприємства”, “Маркетинг” 
 Завдання: полягає в:
 огляді галузі, в якій функціонує підприємство та тенденції її розвитку
 здійсненні загальної характеристики підприємства
 оцінці виробництва та реалізації продукції, матеріально-технічного постачання та використання матеріальних ресурсів
 огляді та оцінці використання трудових ресурсів 
 оцінці  витрат на виробництво та реалізацію продукції та фінансових результатів діяльності підприємства.


ЗМІСТ


ВСТУП
1.    Історія створення ПАТ «Коростенський хлібозавод»
2.    Загальні відомості про ПАТ «Коростенський хлібозавод»
3.    Загальна характеристика асортименту продукції
4.    Видова структура основних засобів підприємства
5.    Характеристика основних фондів підприємства та ефективність їх використання
6.    Характеристика робочої сили на підприємстві
7.    Аналіз обсягу виробництва та реалізації основних видів продукції
8.    Аналіз структури собівартості продукції
9.    Аналіз оборотних коштів ПАТ «Коростенський хлібозавод»
10.    Виробництво та реалізація продукції ПАТ «Коростенський хлібозавод»
11.     Майно і власність підприємства
12.    .Оцінка фінансової діяльності підприємства
13.    Напрями покращення фінансово-господарського становища ПАТ «Коростенський хлібозавод»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   50
  Рік захисту:   2015
  Ціна роботи:   35 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (02.06.2015)
Переглядів: 1814 | Теги: хлібозавод, хлібзавод
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 890

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru