Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на підприємстві ТОВ «Хлібні технології» (2014)

Звіт про проходження виробничої практики на підприємстві ТОВ «Хлібні технології» (2014)


 Як відомо, хліб - всьому голова, необхідний і корисний продукт, що вживається кожною людиною з дня в день. Хліб постійно користується попитом,  і його виробництво є дуже вигідною справою в усі часи.
 Хліб вживається в їжу щодня, тому дуже важливо, щоб він був не тільки смачним,  але і корисним. Комусь  може здається, що хліб  він  і  є  хліб,  важке щось вигадати оригінальне.  Але  як пояснить  той  факт,  що  один вид хліба користується  підвищеним попитом,  а інший ні?
 Перед підприємствами що займаються виготовленням хліба стоїть ряд  серйозних  проблем, пов’язаних з покращенням якості  харчової цінності  хліба. Забезпечення безперебійного постачання  населення свіжим    хлібом   викликає   необхідність   значного   розширення
асортименту виробів.
 Дуже  важливими проблемами в сучасній харчовій  промисловості України по виробництву хліба на сьогодні є: подальше вдосконалення технології  з метою інтенсифікації виробництва хліба;  регулювання його  харчової цінності; виробництво нових дієтичних сортів  хліба та  хлібобулочних виробів; широке використання упаковки для  більш довгого зберігання свіжості хліба. Експерту належить оцінювати якість значно ширше, йому необхідно знати також харчову цінність і нешкідливість,   стійкість  при  зберіганні,   умови   та   строки зберігання.  Якість  хліба, а також основні методи  оцінки  якості регулюються відповідними стандартами.
 Також  дуже важливим є визначення попиту споживачів на  різні види  хлібобулочних  виробів, так як смаки та  вподобання  досить часто  змінюються,  тому на сьогодні тема даної роботи  вважається дуже актуальною.
 Проходження практики відбувалось на ТОВ “Хлібні технології”, вид діяльності якого - виробництво і торгівля хлібобулочних та кондитерських виробів. 
 Метою практики було формування професійних навичок, уміння самостійного прийняття управлінських рішень, виконання професійних обов’язків, властивих майбутній професії, набуття навиків планування, управління, організації і контролю робіт, що виконуються при експлуатації комп’ютерних систем.
 Під час проходження практики потрібно було ознайомитися та вивчити функціонування відділу маркетингу, набути практичних навиків роботи в умовах функціонування комп’ютерних систем.


ЗМІСТ


ВСТУП
1. ЗАГАЛЬНЕ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З БАЗОЮ ПРАКТИКИ
 1.1 Загальна характеристика ТОВ “Хлібні тезнології ”
 1.2 Охорона праці та техніка безпеки на підприємстві
 1.3 Характеристика сировини
 1.4 Енерго-, тепло- та водопостачання
 1.5 Асортимент продукції
 1.6 Загальновиробничі характеристики
 1.7. Принципова схема технологічного процессу виробництва
2. ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА
 2.1 Маркетингова діяльність підприємства
 2.1.1 Маркетинг, його завдання та функції
 2.1.2 Інформаційні системи відділу маркетингу
 2.2 Вузькі місця  використання ERP-системи  на підприємстві
 2.3 Пропозиції щодо вдосконалення інформаційної системи
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   40
  Рік захисту:   2014
  Ціна роботи:   28 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (02.06.2014)
Переглядів: 7329 | Теги: випікання хліба, хлібобулочні вироби, хлібзавод, Хліб, хлібокомбінат
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 987

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru