Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходженння виробничої практики на прикладі Білоцерківського хлібокомбінату (2006)

Звіт про проходженння виробничої практики на прикладі Білоцерківського хлібокомбінату (2006)


 Харчування є основною умовою існування людей, оскільки з їжею організм людини отримує все необхідне для побудови клітин та тканини організму, а також поповнює витрати енергії для виконання всіх видів життєдіяльності. Крім того, з харчовими продуктами в організм людини надходять регулятори життєдіяльності та резервні матеріали. У зв'язку з цим нормальне харчування повинно забезпечити необхідну кількість енергії та матеріал для відновлення структури організму. Харчові продукти повинні бути повноцінними і містити в своєму складі білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини та воду в достатній кількості за калорійністю для покриття в організмі людини витрат енергії.                          
 Хлібобулочні вироби разом з іншими продуктами із зерна є основою харчування людей. Із зернових продуктів людина одержує більш ніж половину (53 %) споживаного білка, 15 % жирів та 70 % вуглеводів. Зерно злакових культур жита та пшениці може забезпечити організм людини необхідними для нормальної життєдіяльності вітамінами групи В. Хліб містить також і необхідні для людини мінеральні речовини.
 Наявний асортимент хлібо-булочних виробів, що випускається в Україні, досить   широкий, однак, виробів дієтичного, лікувально-профілактичного, спеціального призначення для різних груп населення недостатньо, їх частка в загальному об’ємі виробництва не перевищує 1-2%.


ЗМІСТ

Вступ
1.Характеристика заводу та його основні техніко – економічні показники
  1.1.Загальні відомості про підприємство і його історія
  1.2. Структура підприємства
  1.3. Асортимент продукції
  1.4. Мережа та порядок збуту готової продукції
  1.5. Реалізація відходів виробництва
  1.6. Джерела постачання підприємства сировиною, водою, електроенергією, паливом
  1.7. Якість продукції 
  1.8.Техніко-економічні показники підприємства, їх аналіз
  1.9. Перспективи розвитку підприємства
2.Оцінка якості сировини, допоміжних матеріалів, основної та побічної продукції, вторинних матеріальних ресурсів, відходів виробництва. Оцінка біологічної цінності основної продукції
  2.1. Органолептичний контроль якості основної та допоміжної сировини, що поступає на комбінат
  2.2. Методи санітарно-бактеріологічного контролю за сировиною
  2.3. Партія сировини або продукції та способи відбирання середніх проб. Відбір середніх проб із напівпродуктів
3.Служба стандартизації на виробництві
  3.1. Планування робіт по стандартизації
  3.2.Оцінка якості сировини та готової продукції згідно з державними стандартами
  3.3 Метрологічна служба на підприємстві
4.Характеристика сировини та способів її зберігання і доставки на завод
   4.1.Основні постачальники підприємства
   4.2.Аналіз основної і додаткової сировини
   4.3.Зберігання сировини
   4.4.Вимоги до якості води
5.Технологія основного виробництва та охорони праці за стадіями
    5.1.Кондитерський цех 
    5.2.Хлібний цех
    5.3.Дрібно штучний цех
    5.4.Охорона праці
6.Зберігання та відпуск готової продукції
7.Допоміжні цехи та механічні майстерні


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   82
  Рік захисту:   2006
  Ціна роботи:   18 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (14.05.2014)
Переглядів: 755 | Теги: практика хлібокомбінат, практика на підприємстві, Звіт про проходження, звіт з практики, звіт хлібокомбінат, хлібокомбінат
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 531

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru