Звіт про проходження практики на прикладі ПАТ «Кузнецовський хлібозавод» (2016) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження практики на прикладі ПАТ «Кузнецовський хлібозавод» (2016)

Звіт про проходження практики на прикладі ПАТ «Кузнецовський хлібозавод» (2016)


 Людина вирощує зернові культури для харчування вже приблизно 10 000 років. Раніше зерно мололи, змішували з водою і їли як кашу. Пізніше з каші на гарячих каменях або в попелі пекли хлібні коржики із зерна дуже грубого помолу та води. Подібний хліб і зараз готують в різних частинах світу, наприклад, мексиканську тортилью, індійський чапаті, шотландські та північноамериканські вівсянікоржики.
 Згідно з археологічними знахідками, хліб відомий понад 5000 років. Він був важливим продуктом харчування ранніх цивілізацій, зокрема в Єгипті, де вже у той час хліб у великих кількостях виготовлявся в пекарнях. У античні часи єгиптяни мали прізвисько хлібоїди.
 Вже між 2860 і 2840 до Різдва Христового в країні на Нілі було відомо 30 різних сортів хліба. З Єгипту знання про випічку хліба черезГрецію і Римську Імперію потрапили в Європу.
 Навіть в період античності було велике різноманіття сортів хліба. У своєму творі грецький автор Автенеус описує різні види хліба,пирогів, печива та інших кондитерських виробів, які були доступні в класичний період. Серед хлібів він згадує корж, який пекли насковорідці, медовий хліб, «грибний» хліб та військовий хліб, який пекли на рожні. Тип та якість борошна, яке використовувалося для приготування хліба, також були дуже різні. У той час римлянин Дифілус відзначав «хліб, виготовлений із пшениці, в порівнянні з ячмінним хлібом поживніший, легше засвоюється і, принаймні, смачніший».
 Об'єктом дослідження виступає ПАТ «Кузнецовський хлібозавод».


ЗМІСТ


1. Коротка довідка про підприємство.
2. Структура управління підприємства.
3. Коротка довідка про продукцію.
4. Технологічні лінії на підприємстві.
5. Обладнання, яке бере участь у виготовленні продукції.
6. Висновок


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   26
  Рік захисту:   2016
  Ціна роботи:   20 грн.
  Автор роботи:   Євгеній  VK
  Телефон:   (098) 61 14 477 
  Email   qwerty7@i.ua

Для отримання роботи зв'яжіться з її власником!


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: yabeckham7 (03.03.2016)
Переглядів: 2311 | Теги: хлібозавод, практика хлібзавод, хлібзавод, звіт хлібозавод
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 432

Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru