Звіт про проходження виробничої практики на прикладі СГВК «Зеленоярське» Миколаївського району (2014)
З розвитком сучасних ринкових умов набувають все більшого загострення внутрішньогосподарські та зовнішні зв’язки і процеси підприємств, відбувається зростання потоків інформації. Дані зрушення вимагають у підприємств агропромислового комплексу здійснювати та дотримуватись ефективної організації обліку на підприємстві. Бухгалтерський облік і звітність повинні містити достовірну та обґрунтовану інформацію у повному обсязі. Тому важливе місце посідає питання організації бухгалтерського обліку на підприємстві, дотримання поставлених на нього аналітичних, облікових та контрольних функцій щодо прийняття ефективних управлінських рішень. Мета практики – закріплення та поглиблення теоретичних знань, набуття практичних навичок з організації обліку і аудиту. Для виконання поставлених завдань необхідно ознайомитись із первинними документами та іншими матеріалами підприємства. Завданнями виробничої практики з організації обліку і аудиту в СГВК «Зеленоярське» Миколаївського району є:
Об’єктом проходження виробничої практики з організації обліку і аудиту було взято сільськогосподарський виробничий кооператив «Зеленоярське», розташований в с. Зелений Яр Миколаївського району. Предметом дослідження виробничої практики є процес оцінки ефективності ведення бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту на підприємстві. Для вивчення предмету дослідження в роботі застосовуються різні методи та прийоми аналізу: математико-статистичні, методи економічної статистики, методи фінансового аналізу, прийоми групування, порівняння. Звіт щодо проходження виробничої практики з організації обліку і аудиту було складено в період з 13.01.2014 року по 14.02.2014 року на базі СГВК «Зеленоярське» Миколаївського району за 2011 - 2013 роки, згідно наданим для дослідження підприємства документам. Дана робота складається з 74 сторінок та містить вступ, чотири розділи, висновки, додатки та список використаних джерел.
ЗМІСТ
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ 1.1. Організаційно-правова та фінансово-економічна характеристика підприємства 1.2. Облікова політика підприємства 1.3. Організація діловодства, документування та документообігу 1.4. Організація матеріальної відповідальності 1.5. Завершення облікового процесу 1.6. Податкова та фінансова звітність підприємства РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГО ФІНАНСОВО-АУДИТОРСЬКОГО КОНТРОЛЮ РОЗДІЛ 3. ЗОВНІШНІЙ КОНТРОЛЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕТОДИКА АУДИТУ 4.1 Нормативно- законодавча база щодо організації і методики проведення аудиту на підприємстві. Порядок організації надання аудиторських послуг аудиторською фірмою підприємству 4.2 Організація, методика проведення і вимоги до аудиту в умовах комп’ютерної обробки документів. Перевірка правильності складання фінансової звітності. Аудит результатів діяльності підприємства та висловлення незалежної думки ВИСНОВКИ ДОДАТКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑