Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Супутник» (2012)

Звіт про проходження виробничої практики на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Супутник» (2012)


 Готель «Супутник» розташований на відстані 5 кілометрів від оперного театру ім. Соломії Крушельницької, 20 хв їзди до головного вокзалу м. Львова.
 «Львiв-Супутник» зареєстровано 28.05.1996 року виконавчим комiтетом Львiвської мiської Ради. Номер запису про включення вiдомостей про юридичну особу до ЄДР: 1 415 120 0000 011515. 
 Тип підприємства: ресторан першої категорії
 Контингент споживачів: туристи, працівники державних та приватних установ, мешканці району і міста
 Форми обслуговування: бенкети, фуршети, шведські столи, індивідуальні замовлення
 Розмір виробничих площ підприємства: 900 м²
Чисельність працюючих: 200 осіб
Юридична адреса:
м. Львів, вул. Княгині Ольги, 116
Телефон: +38 (032) 224-43-90, 
+38 (032) 230-40-66
Факс: +38 (032) 224-44-21
E-mail: hotel@suputnyk.com.ua
Сайт: suputnyk.com.ua 
 Загальне знайомство з підприємством пройшло з вступного iнструктажу.  Він проводиться з метою ознайомлення нових працiвникiв з вимогами охорони працi, промсанiтарii, протипожежноi безпеки, правилами внутрiшнього трудового розпорядку, надання першоi медичноi допомоги при настаннi нещасного випадку.     
 Кожен працiвник ресторанну пiсля проходження вступного iнструктажу, в обов'язковому порядку повинен пройти первинний iнструктаж на робочому мiсцi, пiсля проходження iнструктажу на робочому мiсцi вiн наказом керiвника допускаeться до стажування пiд контролем старшого змiни. Стажування проходить  протягом двох тижнiв, пiсля чого працiвник наказом керiвника допускаeться  до самостiйноi роботи.   


ЗМІСТ

   Вступ
1. Структура і методи управління
2. Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства при готелі

2.1. Характеристика виробничо – торговельної структури
2.2. Організація продовольчого постачання
2.3. Організація роботи виробничих цехів
2.4. Процес і умови обслуговування
2.5. Спеціальні форми обслуговування
2.6. Організація рекламної діяльності ЗРГ
3. Додаткові послуги, що надаються готель-ресторанним комплексом
4. Санітарно-гігієнічні вимоги до забезпечення роботи ЗРГ

4.1. Гігієнічні вимоги до факторів зовнішнього середовища
4.2. Санітарні вимоги до транспортування, прийому, зберігання, механічної кулінарної обробки харчових продуктів
4.3. Санітарні вимоги до теплової обробки хорчових продуктів
4.4 Санітарно-гігієнічні, психофізіологічні та соціальні фактори умов праці на робочу місці
Висновок
Список використаної літератури                     

Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   29
  Рік захисту:   2012
  Ціна роботи:   20 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (30.03.2012)
Переглядів: 5954 | Теги: «Супутник», на, проходження, виробничої, Звіт, комплексу, практики, готельно-ресторанного, прикладі, про
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 987

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru