Звіт про проходження технологічної практики на прикладі Бережанського рай СТ (2012)
Бухгалтерський облік – це процес виявлення і реєстрації, накопичення, узагальнення, зберігання та передачі інформації про діяльність підприємства внутрішніми і зовнішніми користувачами для прийняття рішень у грошовому вимірнику. Ведення обліку у Бережанському рай СТ здійснюється на основі Цивільного Кодексу України, Закону України „Про споживчу кооперацію”, інших законодавчих актів України та нормативних актів Укоопспілки, рішень з’їздів споживчої кооперації України. Предметом діяльності товариства є оптова та роздрібна торгівля товарами народного споживання, продукцією виробничо-технічного призначення. До складу Бережанського районного споживчого товариства входять: торгово-роздрібне об’єднання, комбінат громадського харчування, коопзаготопром, ринок, правління. В Бережанському рай СТ ведення бухгалтерського обліку здійснюється бухгалтерською службою на чолі з головним бухгалтером. Бережанське рай СТ стежить за належним документальним оформленням операцій з матеріальними цінностями, що дозволяє уникнути розкрадання майна і фінансових втрат. Кожне підприємство має право обрати найбільш справедливий та економічно обгрунтований метод нарахування амортизації: Бережанське рай СТ застосовує прямолінійний метод нарахування зносу. Методологічні основи формування в бухгалтерському обліку інформації про запаси і розкриття її у фінансовій звітності регламентується Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 9 „Запаси”. Переважну більшість виробничих запасів Бережанське рай СТ купляє у постачальників на підставі укладених договорів. На відвантажені і відпущені матеріальні цінності постачальник (продавець) виписує рахунок-фактуру, а також податкову накладну.
ЗМІСТ
Тема 1. Вивчення показників роботи і організації бухгалтерського обліку підприємства. Дотримання правил техніки безпеки. Тема 2. Облік грошових коштів і дебіторської заборгованості. Тема 3. Облік необоротних активів Тема 4. Облік власного капіталу, забезпечення майбутніх витрат і платежів. Тема 5. Облік зобов’язань. Тема 6. Облік праці та її оплати. Тема 7.1 Облік на торговельних підприємствах Тема 7.2 Облік на підприємствах ресторанного господарства Тема 8. Облік доходів і витрат діяльності підприємства Тема 9. Облік фінансових результатів діяльності підприємства. Тема 10. Облік розрахунків з бюджетом. Тема 11. Фінансова звітність підприємства. Тема 12. Аналіз фінансово – господарської діяльності підприємства. Висновки і пропозиції
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑