Звіт про проходження технологічної практики на прикладі ВАТ «Могилів-Подільський консервний завод» (2014)
Мета практики : розширити, поглибити і зміцнити одержані в університеті теоретичні знання на протязі 4 років, доповнити їх вивченням виробничої діяльності сучасного консервного підприємства. Об’єкт вивчення : ВАТ «Могилів-Подільський консервний завод», який знаходиться у місті Могилів-Подільський Вінницької області по вул. Дністровська 60. Заходи з вирішення поставленої мети: Вивчити структуру та організацію консервного підприємства Ознайомитися з виробничо-господарською діяльністю підприємства, технологіями та обладнанням його основних цехів, з роботою допоміжних цехів, які забезпечують основне виробництво парою, водою, холодом Набути практичних навиків з ведення технологічного процесу на робочих місцях Ознайомитися з посадовими інструкціями бригадира, майстра, технолога, змінного хіміка Ознайомитися з вимогами техніки безпеки та охорони праці на підприємстві Ключові слова: абрикоси, компот,сировина, зберігання, продукція.
ЗМІСТ
Вступ 1. Загальна характеристика підприємства 2. Основні техніко-економічні показники 3. Аналіз генерального плану 4. Енергетичне господарство 5.Технологічна частина 5.1 Характеристика сировини і допоміжних матеріалів 5.2 Аналіз роботи виробничих цехів 6. Заводська лабораторія 7. Система стандартизації та контролю якості сировини 8. Науково-дослідна робота 9. Організація охорони праці на підприємстві. 10. Охорона навколишнього середовища 11. Характеристика діючого підприємства Індивідуальне завдання «Компот з чорної смородини», Продуктові розрахунки виробництва консервів «Конфітюр з аґрусу» Висновки Списки літератури
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑