Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження комплексної виробничої практики на прикладі ресторану "PR" у Чернівцях (2012)

Звіт про проходження комплексної виробничої практики на прикладі ресторану "PR"  у Чернівцях (2012)


 Сфера ресторанного господарства – це сфера надання послуг. Послуга харчування – є результатом економічної діяльності ресторанного господарства, спрямована на задоволення найрізноманітніших біогенних і культурологічних запитів гостей.
 Кількість, якість, асортимент споживання харчових продуктів, своєчасність і регулярність приймання їжі мають важливе значення для життєдіяльності організму. "Хороший кухар вартий лікаря", - говорить народне прислів’я. Цими словами підкреслюється тісний зв’язок між смачно приготованою різноманітною їжею і здоров’ям людини.
 Система харчування складається з сукупності певних ознак традиційно-побутової культури етносу: набір харчових продуктів, способів їх обробки і приготування страв, асортимент обрядових страв, режим харчування, харчові обмеження і заборони, етикет за столом.
 Практика є одним з важливих видів навчальної роботи. Метою  практичної підготовки є оволодіння сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в ресторанному господарстві,  формування у них умінь та навичок, які в майбутньому дозволять нам ефективно організовувати і керувати процесами.
 Метою і завданням комплексної виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих в процесі теоретичного навчання, формування професійних вмінь та навичок у виробництві напівфабрикатів та готової кулінарної продукції. А також  проведення комплексного обстеження діяльності ресторану, проаналізувати технологію обслуговування споживачів в закладі ресторанного господарства та внести пропозиції щодо вдосконалення роботи даного ресторану з ціллю підвищення обслуговування споживачів різної специфіки та інше про що свідчить зміст роботи, ознайомлення з нормативною документацією, яка регламентує технологічний процес та показники якості продукції, ознайомлення з товаротранспортними операціями, сертифікацією на товари, які поступають на підприємство та тарним господарством, ознайомлення з впровадженням комп’ютерних технологій в організацію виробничого процесу (автоматизація робочих місць працівників складського господарства, складання калькуляційних карточок), оволодіння практичними навичками обробки сировини, виготовлення напівфабрикатів та холодних, перших і других страв.
 Моїм місцем проходження практики був ресторан "PR". Цей заклад відрізняється від інших закладів індивідуальним підходом до кожного клієнта. В ньому працюють висококваліфіковані працівники, які добре знають свою роботу.
 За час проходження практики я зрозуміла, що харчова галузь залежить від матеріально - технічної бази, впровадження нових проектів, розроблення нових страв та вдосконалення їх.
 Моєю метою було дослідити особливості виробничо - торгівельної структури ресторану "PR", ознайомитися з матеріально - технічним устаткуванням на підприємстві. Дослідити роботи, які проводяться в заготівельних цехах, доготівельних цехах, робота на роздачі, ознайомитись з організацією обслуговування споживачів.    
 Керуючі рестораном, час від часу покращують умови праці персоналу, і відповідно працівники віддячують їм хорошою працею, і тішать відвідувачів новими і смачними стравами. 


ЗМІСТ

Вступ
1. Загальна організація діяльності закладу ресторанного   господарства
2. Технологічна та проектна діяльність закладу ресторанного господарства
3. Організація процесу обслуговування споживачів у закладі ресторанного господарства
4. Організація контрольної діяльності закладу ресторанного господарства.
Висновки і пропозиції

Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   40
  Рік захисту:   2012
  Ціна роботи:   25 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (16.05.2012)
Переглядів: 5385 | Теги: на, ресторана, проходження, Звіт, виробничої, практики, PR, комплексної, про, прикладі
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru