Головна » Навчальні матеріали » Курсові роботи » Економіка

Облік процесу постачання (2012)

Курсова робота: Облік процесу постачання (2012)


 В даній курсовій роботі висвітлюватиметься тема «Облік процесу постачання». Політика підприємства в сфері постачання  повинна слідувати таким цілями: забезпечувати виробництво необхідними видами ресурсів, аналізувати виробничі можливості підприємства та шляхи їх покращення, постійний контроль за постачальниками, пошук нових постачальників, а також розробка систем поставок.
 В зв’язку з цим особливої уваги набувають питання вдосконалення бухгалтерського обліку, так як бухгалтерський   облік – це основне джерело інформації, що використовується в системі управління. Існуюча якість обліку не завжди відповідає сучасним вимогам управління, оскільки мають місце випадки порушення методології його ведення, подання недостовірної інформації, приховування фактів непродуктивних втрат, марнотратства, розтрат і недостач, допущення перевитрат по окремих  видах запасів.
 Все вищесказане і зумовлює актуальність теми курсової роботи.
 Предметом дослідження виступає організація та методика обліку процесу постачання сировини, матеріалів, палива, комплектуючих і т.д.
 Метою курсової роботи є вивчення організації та методики обліку процесу постачання сировини, матеріалів, палива, комплектуючих і т.д.
 У курсовій роботі застосовувалися підручники з бухгалтерського та фінансового обліку під редакцією Бутинця Ф.Ф., Бабіч В.В, Должанського М.І., Кобилянської О.І., Пушкаря М.С, статті із журналів «Все про бухгалтерський облік», «Бібліотека головбуха», «Дебет і Кредит», «Бухгалтерській облік і аудит», «Баланс», «Консультант бухгалтера», «Податки та  Бухгалтерській облік», а також такі нормативні акти: П(С)БО 10 «Дебіторська заборгованість», П(С)БО 16 «Витрати», П(С)БО 9 «Запаси», ЗУ "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", постанови Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів.
 Курсова робота складається із вступу, п’ятьох питань, висновку, списку використаних джерел та додатків. Зміст викладено на 39 сторінках основного тексту, 11 додатків.
 У вступі обґрунтовано актуальність вибраної теми, визначена мета та об’єкт дослідження.
 У першому питанні  «Організація обліку процесу постачання» зазначаються головні засади організації процесу постачання його значення і місце у виробничій діяльності підприємства.
 У другому питанні «Договірно-правові відносини між покупцями і замовниками» визначаються основні права і обов’язки між покупцями і замовниками, а також державне регулювання цих відносин.
 У третьому питанні даної курсової роботи «Облік ТЗВ» розшифровується зміст, значення  та особливості обліку ТЗВ. Також пояснюються основні методи розподілу ТЗВ.
 У четвертому питанні «Організація складського обліку» розкривається необхідність та організація обліку на складах, і як між собою пов’язані облік виробничих запасів на складі й в бухгалтерії.
 У п’ятому питанні «Шляхи вдосконалення обліку процесу постачання» пропонується вирішення проблем комплексного оперативного управління процесом постачання.


ЗМІСТ


Вступ
1. Організація обліку процесу постачання.
2. Договірно-правові відносини між покупцями і замовниками.
3. Облік ТЗВ.    
4. Організація складського обліку.
5. Шляхи вдосконалення обліку процесу постачання.    
Висновки    
Використана література 
Додатки


  Тип роботи:   курсова робота
  Кількість сторінок:   43
  Рік захисту:   2012
  Ціна роботи:   20 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Економіка | Добавив: great_scientist (15.04.2014)
Переглядів: 1110 | Теги: процесу, постачання, облік, (2012)
Форма входа
Що шукаємо?
Аудит
Банківська діяльність
Бухгалтерський облік
Бюджетна система
Геодезія, картографія, упоравління територіями
Гроші та кредит
Економіка
Економіка підприємств
Зовнішньо-економічна діяльність
Маркетинг
Менеджмент
Митна справа
Педагогічні дисципліни
Податкова система
Психологія і педагогіка
Страхування
Управління проектами
Фінансове право
Фінансовий облік
Математика
Фінанси
Фінансовий аналіз
Право
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru