Головна » Навчальні матеріали » Курсові роботи » Економіка

Організація та облік касового виконання державного бюджету за видатками (2012)

Курсова робота: Організація та облік касового виконання державного бюджету за видатками (2012)


 Бухгалтерський облік виконання бюджетів – це науково обґрунтована  система спостереження, відображення, узагальнення і контролю якісних і кількісних змін процесу виконання бюджету, в даному випадку виконання бюджету за видатками.
Метою ведення бухгалтерського обліку виконання бюдже¬тів є надання користувачам для прийняття мішень повної, правдивої інформації про фінансовий стан, результати виконання та рух грошових коштіг бюджетів.
 Основне завдання бухгалтерського обліку виконання бюджетів і звітності - повне, своєчасне і достовірне відображення процесу виконання бюджетів усіх рівнів. Облік і звітність є ключовими елементами управління бюджетним процесом. Ухвалення управлінських рішень базується на всебічному і глибокому аналізі облікових даних. Обґрунтування цих рішень залежатиме насампе¬ред від повноти і достовірності вихідної інформації, яка формується на базі обліку та звітності. Ухвалені рішення будуть дієвими тільки у тому разі, якщо вони своєчасні. Це, своєю чергою, висуває вимоги до оперативного отримання інформації. Доцільно щоденно мати повні відомості про виконання бюджетів.
 Бухгалтерський облік виконання бюджетів має досить важливе значення. По-перше, він слугує інструментом, який дає змогу ке¬рувати процесом виконання бюджетів, цільовим спрямуванням бюджетних коштів і сприяє дотриманню фінансової дисципліни. Це, своєю чергою, забезпечує виконання основної функції бюджету - раціонального розподілу і перерозподілу національного доходу.
 По-друге, бухгалтерському обліку виконання бюджетів належить важливе значення у бюджетному плануванні. Дані про виконання бюджетів за поточний рік і попередні періоди слугують базою для складання проекту бюджету на плановий рік. Від їхньої достовірності значною мірою залежить якість бюджету як основного фінансового плану.
 По-третє, бухгалтерський облік і звітність мають особливе значення в розвитку фінансової науки. Результати будь-якого наукового дослідження мають практичну цінність тоді, коли вони базуються на реальних фактах економічної дійсності. Всебічну і виважену наукову оцінку того чи іншого явища можна дати тільки на основі повної і достовірної інформації. Узагальнення цієї інформації і її систематизація відбувається під час ведення обліку і скла¬дання звітності.
 Значення бухгалтерського обліку виконання бюджетів особливо зростає в період, коли економіка і держава вражені інфляційними процесами. Головне завдання бухгалтерського обліку виконання бюджетів у цей період - забезпечити чітку організацію бухгалтерського обліку у використанні бюджетних коштів, державну дисципліну в усіх органах управління, які виконують бюджет.


ЗМІСТ


Вступ.
1. Суть та порядок обслуговування державного бюджету за видатками.
2. Організація  роботи  Державного  казначейства  у  процесі     касового  виконання державного бюджету за видатками.
3. Облік операцій з виконання загального фонду державного бюджету за видатками.
4. Облік операцій з виконання спеціального фонду державного бюджету за видатками.
Висновки та пропозиції


  Тип роботи:   курсова робота
  Кількість сторінок:   44
  Рік захисту:   2012
  Ціна роботи:   20 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Економіка | Добавив: great_scientist (15.04.2014)
Переглядів: 987 | Теги: Державного, бюджету, касового, видатками, облік, та, (2012), за, виконання, організація
Форма входа
Що шукаємо?
Аудит
Банківська діяльність
Бухгалтерський облік
Бюджетна система
Геодезія, картографія, упоравління територіями
Гроші та кредит
Економіка
Економіка підприємств
Зовнішньо-економічна діяльність
Маркетинг
Менеджмент
Митна справа
Педагогічні дисципліни
Податкова система
Психологія і педагогіка
Страхування
Управління проектами
Фінансове право
Фінансовий облік
Математика
Фінанси
Фінансовий аналіз
Право
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru