Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі приватне підприємство кафе – бар Корал (2006) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі приватне підприємство кафе – бар Корал (2006)

Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі приватне підприємство кафе – бар Корал (2006)


 Мета: закріплення теоретичних знань студентів із спеціальних і профілюючих дисциплін: “Організація виробництва і обслуговування  в підприємствах громадського харчування”, “Основи підприємства”, “Маркетингова діяльність підприємств громадського харчування ”, “Менеджмент підприємств громадського харчування ”, “Економіка підприємств”. Потрібно здобути навички самостійної роботи з організації і управління  виробничо-господарською, фінансово-економічною діяльність при виконанні функцій дублерів  керівників, спеціалістів підприємств.
 Завдання:
- ознайомлення з функціональними обов'язками, змістом та                                            організацією роботи керівників підприємств і організацій харчування, їхніх заступників, спеціалістів фінансово – економічних відділів;
- вивчення організації продовольчого та матеріально-технічного забезпечення в сучасних економічних умовах;
- опанування навичками розробки договорів на постачання продукції і сировини;
- аналіз виробничо-господарської діяльності підприємств;
- вивчення особливостей та безпосередня участь в організації управління виробництвом і торгівельною діяльністю підприємств;
- ознайомлення з маркетинговою діяльністю підприємств харчування;
- вивчення організації фінансово-економічної роботи в підприємствах харчування;
- збір матеріалів для техніко-економічного обґрунтування дипломного проекту і складання бізнес-плану. 


ЗМІСТ


1. Мета і завдання переддипломної практики
2. Організація і графік проходження практики
3. Програма практики
3.1. Характеристика підприємства – бази практики
3.2 Організація постачання
3.3 Організація виробництва
3.4 Організація обслуговування споживачів
3.5 Організація управління підприємством
3.6 Охорона праці
3.7 Збір матеріалів для дипломного проекту
3.8 Фінансово-економічна діяльність підприємства
Висновки


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   27
  Рік захисту:   2006
  Ціна роботи:   10 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (16.04.2014)
Переглядів: 542 | Теги: переддипломної, на, приватне, проходження, Звіт, Підприємство, практики, кафе, прикладі, про
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 460

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru