Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі приватне підприємство кафе – бар Корал (2006)
Мета: закріплення теоретичних знань студентів із спеціальних і профілюючих дисциплін: “Організація виробництва і обслуговування в підприємствах громадського харчування”, “Основи підприємства”, “Маркетингова діяльність підприємств громадського харчування ”, “Менеджмент підприємств громадського харчування ”, “Економіка підприємств”. Потрібно здобути навички самостійної роботи з організації і управління виробничо-господарською, фінансово-економічною діяльність при виконанні функцій дублерів керівників, спеціалістів підприємств. Завдання: - ознайомлення з функціональними обов'язками, змістом та організацією роботи керівників підприємств і організацій харчування, їхніх заступників, спеціалістів фінансово – економічних відділів; - вивчення організації продовольчого та матеріально-технічного забезпечення в сучасних економічних умовах; - опанування навичками розробки договорів на постачання продукції і сировини; - аналіз виробничо-господарської діяльності підприємств; - вивчення особливостей та безпосередня участь в організації управління виробництвом і торгівельною діяльністю підприємств; - ознайомлення з маркетинговою діяльністю підприємств харчування; - вивчення організації фінансово-економічної роботи в підприємствах харчування; - збір матеріалів для техніко-економічного обґрунтування дипломного проекту і складання бізнес-плану.
ЗМІСТ
1. Мета і завдання переддипломної практики 2. Організація і графік проходження практики 3. Програма практики 3.1. Характеристика підприємства – бази практики 3.2 Організація постачання 3.3 Організація виробництва 3.4 Організація обслуговування споживачів 3.5 Організація управління підприємством 3.6 Охорона праці 3.7 Збір матеріалів для дипломного проекту 3.8 Фінансово-економічна діяльність підприємства Висновки
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑