Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі кафе «Криниця »(2012)
Преддипломна практика є важливою частиною підготовки висококваліфікованих фахівців і являє собою заключний етап практичної підготовки студентів у період навчання в університеті. Базами практики є організації і підприємства ресторанного господарства споживчої кооперації та інших форм власності. Мета: підготовка і збір матеріалів для виконання дипломного проекту. Завдання:
ЗМІСТ
Вступ Розділ 1. Характеристика кафе «Криниця» Розділ 2. Маркетингові дослідження ринку послуг ресторанного господарства Розділ 3. Розроблення концепції закладу ресторанного господарства Розділ 4. Збір матеріалів для дипломного проекту Висновок
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑