Технологічні аспекти організації роботи етнічних ресторанів (2014) - Менеджмент - Курсові роботи - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Курсові роботи » Менеджмент

Технологічні аспекти організації роботи етнічних ресторанів (2014)

Курсова робота: Технологічні аспекти організації роботи етнічних ресторанів (2014)


 Етнос ‒ стійка, історично-сформована на певній території спільність людей (плем'я, народність, нація),  що мають спільні риси, усталені особливості культури та психічного складу.
 Будь-яка людина яка проживає на землі, належить до певного етносу, а отже має хоча б якесь уявлення про своїх предків і про свої традиції.
 Традиції у кожної нації є різні. Вони проявляються у кухні, обрядах і навіть у тому як люди люблять одягатись.
 Зараз є багато людей які не живуть на своїй історичній території, або людей які хочуть взнати які традиції є у інших народів, тому були створені різні етнічні центри, музеї і ресторани для того, щоб особи які по певних причинах покинули свою територію ‒ знову опинились в рідній обстановці, а ті котрі хочуть знати традиції інших етносів ‒ могли з легкістю їх вчити. 
 Етнічні ресторани зараз є дуже популярними, оскільки допомагають клієнтові влитись в культуру харчування нації, котра його цікавить. Саме про такі ресторани буде моя курсова робота.
 Метою моєї роботиє розповісти про те, що потрібно для відкриття ресторану і навести деякі приклади успішних представників в галузі ресторанного бізнесу з напрямком етно. Та засвоїти технології приготування страв та виробів кухонь народів світу, враховуючи національні традиції та сучасні технологічні тенденції приготування страв.
 Предметом роботи є вивчення особливостей технологічних процесів роботи етнічних ресторанів та виробництва півфабрикатів та готової продукції у кухнях різних країн на підприємствах ресторанного господарства; методи управління технологічними процесами з метою одержання готової продукції високої якості страв національних кухонь народів світу.


ЗМІСТ


Вступ
Розділ 1. Етнічні ресторани
1.1. Загальна характеристика ресторанів етнічної кухні
1.2. Організація ресторанів (на прикладі японських ресторанів)
1.3. Класифікація кухонь народів світу та їх характеристика
1.3.1. Особливості приготування національних
Розділ 2. Дослідження роботи спеціалізованих ресторанів
2.1. Ресторан "УнгварЪскій"
2.2. О'Панас
2.3. Галицька жидівська кнайпа "Під Золотою Розою"
Висновок
Список використаних джерел
Додатки


  Тип роботи:   курсова робота
  Кількість сторінок:   73
  Рік захисту:   2014
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Менеджмент | Добавив: great_scientist (29.04.2014)
Переглядів: 372 | Теги: етнічний ресторан, організація ресторанів, жидівська кнайпа, КУРСОВА РОБОТА, етнос
Форма входа
Що шукаємо?
Аудит
Банківська діяльність
Бухгалтерський облік
Бюджетна система
Геодезія, картографія, упоравління територіями
Гроші та кредит
Економіка
Економіка підприємств
Зовнішньо-економічна діяльність
Маркетинг
Менеджмент
Митна справа
Педагогічні дисципліни
Податкова система
Психологія і педагогіка
Страхування
Управління проектами
Фінансове право
Фінансовий облік
Математика
Фінанси
Фінансовий аналіз
Право
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 905

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru