Методика визначення собівартості продукції тваринництва та забезпечення беззбитковості виробництва продукції тваринництва (2011) - Економіка - Курсові роботи - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Курсові роботи » Економіка

Методика визначення собівартості продукції тваринництва та забезпечення беззбитковості виробництва продукції тваринництва (2011)

Курсова робота: Методика визначення собівартості продукції тваринництва та забезпечення беззбитковості виробництва продукції тваринництва в ПОП «Рідний край» Ямпільського району Вінницької області (2011)​


 Актуальність теми заключається в тому, що собівартість є одним з найважливіших показників роботи підприємства і економіки в цілому. Тому й необхідне детальне вивчення цього показника.
 Об’єктом досліджень виступає ПОП «Рідний край» Ямпільського району Вінницької області.  Період дослідження охоплює 2008-2010рр. Джерелами даних є річна фінансова статистична звітність підприємства за три роки, економічний паспорт сільськогосподарського підприємств 
 Мета курсової роботи – вивчення питань, пов’язаних з аналізом собівартості продукції тваринництва на підприємстві: суть, цілі, методи даного аналізу, значення і резерви зниження собівартості продукції тваринництва. 
 Для досягнення поставленої мети вирішувались наступні завдання:

  • визначення сутності поняття «собівартість», вивчення методологічних основ визначення рівня собівартості;
  • аналіз рівня, динаміки і структури собівартості продукції тваринництва;
  • виявлення факторів, що впливають на собівартість продукції та розробка шляхів її зниження.

 Аналіз, синтез, наукова абстракція, індексний метод - методи дослідження, що використані під час написання курсової роботи.


ЗМІСТ


ВСТУП
1. СТУПІНЬ ТА РОЛЬ СОБІВАРТОСТІ В РОЗШИРЕНОМУ ВІДТВОРЕННІ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
1.1 Економічний зміст категорії «собівартість» 
1.2 Послідовність і методи визначення собівартості   сільськогосподарської продукції та методика визначення собівартості продукції рослинництва
1.3 Беззбитковiсть виробництва та способи визначення точки беззбитковостi виробництва
2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПРИРОДНЬОКЛІМАТИЧНИХТА ЕКОНОМІЧНИХ УМОВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
2.1 Природно-економічна  характеристика підприємства та ефективність використання виробничих ресурсів
2.2 Економічна ефективність сформованої спеціалізації підприємства
2.3 Рівень собівартості продукції тваринництва в ПОП «Рідний край» 
3. НАПРЯМИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА ПОП «РІДНИЙ КРАЙ» 
3.1 Основні шляхи зниження собівартості продукції тваринництва
3.2 Підвищення продуктивності тварин ПОП «Рідний край» як один із напрямів зниження собівартості продукції тваринництва
3.3 Шляхи створення міцної кормової бази і здешевлення виробництва кормів
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТОК А


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   курсова  робота
  Кількість сторінок:   62
  Рік захисту:   2011
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Економіка | Добавив: great_scientist (11.04.2014)
Переглядів: 500 | Теги: методика, та, продукції, тваринництва, виробництва, беззбитковості, собівартості, забезпечення, Визначення
Форма входа
Що шукаємо?
Аудит
Банківська діяльність
Бухгалтерський облік
Бюджетна система
Геодезія, картографія, упоравління територіями
Гроші та кредит
Економіка
Економіка підприємств
Зовнішньо-економічна діяльність
Маркетинг
Менеджмент
Митна справа
Педагогічні дисципліни
Податкова система
Психологія і педагогіка
Страхування
Управління проектами
Фінансове право
Фінансовий облік
Математика
Фінанси
Фінансовий аналіз
Право
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 443

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru