Звіт з виробничої технологічної практики на базі підприємтства ГК «Театральний» м. Київ (2011) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт з виробничої технологічної практики на базі підприємтства ГК «Театральний» м. Київ (2011)

Звіт з виробничої технологічної практики на базі підприємтства ГК «Театральний» м. Київ (2011)


 Ресторан „Київський” класу „Люкс” знаходиться у самому центрі Києва, у парковій зеленій зоні, поруч з торгівельною, культурною, діловою частинами міста та головними спортивними спорудами, в 15 хвилинах ходи до центру міста – Майдану Незалежності, в 5 хвилинах ходи до Олімпійського стадіону та Палацу Спорту. 
 Адреса підприємства : 01023, м. Київ, вул. Госпітальна, 12. 
Телефони: +380 44 256-3-256, 
 +380 44 256-3-164 (відділ маркетингу), 
 +380 44 256-3-659 (адміністратор). 
 E-mail: info@divsident-hotel.com.ua 
 Підпорядковується ЗАТ „Президент-готель „Київський”, що було створяно в 1998 році. 
 Ресторан „Київський” представлено 5 залами. Його загальна потужність – 406 місць.  „Європейський” зал (224 місця) має площу 579 кв. м. , розташований на 3-му поверсі ресторану „Київський. 
 „Слов’янський” зал (100 місць) має площу 320 кв. м. , розташований на 2-му поверсі ресторану „Київський”. Працює 7:00-23:00.
 Банкетний зал „Київ” (18 місць) має площу 54 кв. м. , розташований поруч із залом „Європейський”. 
 Банкетний зал „Предслава” (44 місця) має площу 78 кв. м. , розташований поруч з із залом „Слов’янський”. 
 Банкетний зал „Печерськ” (20 місць) має площу 54 кв. м. , розташований поруч з із залом „Слов’янський”. 
 2.1.2. Концепція та профіль роботи ресторану. 
 Зал „Європейський”: 
 Час роботи: 12.00 - 23.00 
 Площа: 579 кв. м. 
 Місць: банкет – 224, фуршет - 500 
 Розрахований на 224 чоловік, зал «Європейський» зручний для проведення банкетів і корпоративних вечірок, весіль і ювілеїв. Завдяки шумопоглинальним перегородкам, зал ділиться на 2 половини, кожна з яких є самостійним залом, розрахованим на 100 - 120 чоловік.Відвідавши цей ресторан, можна перейнятися духом старої доброї Європи: витриманий, уважний, привітний персонал, як прийнято в традиційній Англії, вишукане сполучення смаку страв і висококласного вина - до якого звикли гурмани із Франції, пунктуальність і акуратність - те, чим славиться Німеччина. 


ЗМІСТ

1. Історія, види діяльності, структура підприємства
2. Технологія приготування фірмових страв
3. Асортиментна політика
4. Правила прийому та зберігання сировини та продуктів
5. Технологічні картки приготування страв
6. Сертифікати якості
7. Організація процесу у виробничих цехах
8. Естетика і культура обслуговування
Висновки


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   30
  Рік захисту:   2011
  Ціна роботи:   25 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (14.05.2014)
Переглядів: 386 | Теги: Звіт про проходження, звіт з практики, ресторан, ренсторанний комплекс, практика ресторан
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 474

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru