Звіт з виробничої передмагістерської практики на прикладі Краснокутської районної спілки споживчих товариств (2012) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт з виробничої передмагістерської практики на прикладі Краснокутської районної спілки споживчих товариств (2012)

Звіт з виробничої передмагістерської практики на прикладі Краснокутської районної спілки споживчих товариств (2012)


 Основними завданнями у процесі проходження виробничої перед магістерської практики є: ознайомлення зі структурою та технічним оснащенням підприємства – бази практики, організацією та методами роботи фахівців на різних рівнях управління у процесі здійснення господарської діяльності; ознайомлення з технологією виробництва, особливостями функціонування, структурою та техніко-технологічною базою; системою планування виробничої діяльності; проведення досліджень, розрахунків та аналізу господарської діяльності.
 Базою для проходження практики обрана Краснокутська районна спілка споживчих товариств, Харківської області, Україна.
 Загальна характеристика підприємства
 Місце розташування райспоживспілки: пер. Заклепенка 18, смт.Краснокутськ, Краснокутський район, Харківська область, 62002.
 Повна назва: Краснокутська районна спілка споживчих товариств, Харківської області, Україна. Скорочена  назва райспоживспілка, створена на добровільних засадах: Краснокутським, Козіївським, Пархомівським, Костянтинівським, Мурафським споживчими товариствами, має такі господарства як: Коопунівермаг, Комбінатом громадського харчування , які є її членами і дотримуються вимог Статуту.
 Райспоживспілка на добровільних засадах входить до складу Харківської обласної спілки споживчих товариств, дотримується вимог її Статуту та має право вільного виходу з неї.
 Відповідно до своїх статутних цілей і завдань вона може на договірних засадах входити до державних, кооперативних, громадських та інших об`єднань/спілок/ із збереженням своєї повної господарської самостійності та прав юридичної особи.
 Райспоживспілка має право делегувати Обласній споживспілці додатково до функцій, передбачених Законом України “Про споживчу кооперацію” та її Статутом, частину своїх повноважень та виконання окремих функцій. Конкретні умови делегування повноважень і функцій визначаються Радою райспоживспілки і правлінням Обласної споживспілки.


ЗМІСТ

Вступ
Тема 1. Фінансовий менеджмент. Проведіть аналіз структури капіталу підприємства за три останні роки, обчисліть ефект фінансового лівериджу.
Тема 2. Менеджмент персоналу. Складіть схему структури персоналу за Класифікатором професій ДК-003-095, дайте оцінку його обгрунтованості. Обчисліть за три останні роки показники ефективності використання персоналу (коефіцієнт плинності кадрів, коефіцієнт вибуття  персоналу, коефіцієнт оновлення персоналу, фактично відпрацьований (ефективний) фонд робочого часу, продуктивність праці,  трудомісткість, зробіть висновки.Зробіть перелік нормативно-правових документів (закони, укази, постанови, положення, інструкції тощо), які використовуються в організації менеджменту персоналу. 
Тема 3. Стратегічне управління підприємством.  Накресліть схему зовнішнього середовища функціонування підприємства та назвіть чинники, що впливають на його зміну. Запропонуйте алгоритм дослідження впливу зовнішнього середовища на підприємство. Дайте характеристику конкурентного середовища підприємства, визначте його конкурентний статус та запропонуйте концепцію виходу підприємства на більш високий конкурентний рівень. Визначіть сильні та слабкі сторони підприємства у конкурентній боротьбі, зазначте шляхи посилення слабких боків та ефективності використання сильних боків. Запропонуйте і обгрунтуйте стратегію розвитку одного із структурних підрозділів підприємства на перспективу 3-5 років. 
Тема 4. Управління проектами. З одним з виконуваних на підприємстві, проектів визначити послідовність робіт, їх тривалість, терміни початку та закінчення. основні функції кожного учасника проекту. Складіть розрахунок потреби в основних ресурсах для реалізації проекту. 
Тема 5. Управління потенціалом підприємства Проведіть діагностику конкурентоспроможності  продукції (робіт, послуг) підприємства (за рівнем відповідності потребам споживачів та витрат на їх задоволення). Дайте оцінку майнового стану підприємства та його ресурсного потенціалу (використайте дані бухгалтерського балансу). Дайте оцінку дотриманням підприємством умов охорони довкілля та екологічної безпеки.
Тема 6. Обгрунтування та експертиза бізнес-проектів Проведіть дослідження ринку продукту підприємства (потенціал і тенденції розвитку ринку, основні способи задоволення попиту споживачів, цільові ринки, оцінка впливу основних чинників зовнішнього середовища тощо). Складіть виробничий план підприємства (основні виробничі операції, машини та устаткування, сировина, матеріали, комплектуючі, виробничі та невиробничі приміщення тощо).
Тема 7. Охорона праці, техніка безпеки
Список використаних джерел
Додатки

Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   28
  Рік захисту:   2012
  Ціна роботи:   25 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (09.05.2012)
Переглядів: 989 | Теги: Краснокутської, спілки, споживчих, районної, на, виробничої, Звіт, практики, передмагістерської, прикладі
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 899

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru