Звіт з виробничо (організаційної) практики на базі підприємства готельно-ресторанного комплексу «Київ»(2012)
Готель «Київ» — 22-поверховий чотиризірковий готель в Печерському районі Києва. Розташований по вулиці Грушевського, 26/1. Розпочалось будівництво готелю в 1968 році і вже в 1973 було завершене. Готель „Київ” – сучасний комфорт в центрі ділового та політичного життя столиці. Готель “Київ” розташований у діловому та політичному центрі міста - аристократичних Липках. За кілька кроків від готелю - будівлі Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Адміністрації Президента та Національного банку. Тут зосереджено безліч ефектних старовинних маєтків, більша частина яких тепер використовується як приміщення для урочистих урядових прийомів та дипломатичних місій. З вікон готелю відкривається чудова панорама стародавнього міста, могутнього Дніпра, Маріїнського палацу та парку.
ЗМІСТ
Вступ Розділ І: Загальне ознайомлення з підприємством готелю 1.1. Історія виникнення готелю «Київ» 1.2. Характеристка готелю «Київ» 1.3. Послуги готелю «Київ» Розділ ІІ: Структура сервісного процесу закладу готельного господарства 2.1. Організація приймання та розселення гостей закладу готельного господарства. 2.2. Організація харчування мешканців закладу готельного господарства. Висновки Список використаної літератури Додатки
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑