Звіт з технологічної практики на робочому місці офіціанта в ресторані «Дніпровський» (2015)
Під час проходження практики в ресторані «Дніпровський» я ознайомився із структурою підприємства. Проводив обслуговування бенкетів в залах ресторану. Закріпив знання про подачу страв гостям, а також їх способи. Отримав навички роботи на банкеті з повним і частковим обслуговуваннями. Допомагав організовувати банкет-фуршет і банкет-чай. Також, ознайомився з банкетом типу «Шведський стіл» та дізнався більше про банкет типу «Кейтерінг». Загалом, дана практика дала мені багато навичок і знать про ресторанне господарство. Працюючи, я спостерігав за процесом роботи в даному закладі й набув цінного досвіду.
ЗМІСТ
1. Ознайомлення з підприємством 2. Способи подачі страв 3. Технологія прийому замовлення на проведення заходу в закладах ресторанного господарства 4. Види бенкетів, їх класифікація та характеристика 5. Технологія підготовки та проведення банкету з повним обслуговуванням 6. Технологія підготовки та проведення бенкету з частковим обслуговуванням 7. Технологія підготовки і проведення бенкету "фуршет" 8. Технологія підготовки та проведення бенкету-коктейль, його види 9. Технологія підготовки та проведення бенкету-чай, бенкету-кава 10. Технологія підготовки та проведення бенкету по типу "Шведський стіл" 11. Технологія підготовки та проведення банкету «Кейтерінг» Висновок
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑