Звіт з технологічної практики на робочому місці бармена ресторран «Дніпровський» (2015)
Роботу бармена невіддільна від спілкування з клієнтами, а значить, справжній бармен - це передусім психолог, здатний знайти контакт навіть з самим вимогливим і нестандартним відвідувачем. Частенько бармен грає і роль психотерапевта, вислуховуючи за вечір не одну жалісну історію, яку не можна осягати неуважно - адже оповідач прагне отримати від слухачів моральну підтримку, слова участі. Взагалі, бармен–це творча людина, яка працює в барі, і робить атмосферу закладу особливим місцем відпочинку. Він вітає, інформує своїх клієнтів, дає поради, приймає і виконує замовлення. Бармен стежить за запасами напоїв, вирішує питання закупівлі продуктів і устаткування, а також підтримку його в робочому стані. Бармен контролює касові операції, бере участь в складанні карти бару. Також бармен слідкує за організацією постачання барів винноюпродукцією, сировиною, напівфабрикатами, матеріально-технічними засобами, що є важливою передумовою ефективної і ритмічної роботи закладу.
ЗМІСТ
Тема 1. Задача та зміст практики. Проведення інструктажу Тема 2. Загальне ознайомлення з базовим підприємством Ресторан "Дніпровський" Тема 3. Організація праці бармена 3.1 Графік виходу на роботу 3.2 Ознайомлення з посудом, інвентарем, білизною і приладами. Тема 4.Організація обслуговування в барі 4.1 Принцип складання меню, прейскуранту, барної карти діючого бару. 4.2 Робота з автоматизованими системами та касовим апаратом. Тема 5. Техніка та технологія приготування і подачі змішаних напоїв, коктейлів та барних закусок 5.1 Асортимент алкогольних, безалкогольних напоїв в барі. Умови зберігання та маркування напоїв. 5.2.Рецептури та технологічні картки приготування змішаних напоїв на основі діючого асортименту. Відпрацювання складання технологічних і калькуляційних карток. ПОСЛІДОВНІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ КОКТЕЙЛІВ У ШЕЙКЕРІ. ПОСЛІДОВНІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ КОКТЕЙЛІВ У МІКСЕРІ. ПОСЛІДОВНІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ КОКТЕЙЛІВ У ЧАРЦІ АБО СКЛЯНЦІ. ПРИКРАШАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ. 5.4 Техніка роботи з кавоваркою, кавомолкою. Тема 6. Елементи обліку та звіту 6.1. Правила розрахунку з відвідувачами відповідно встановлених правил. Оформлення касового виторгу. 6.2. Урахування матеріальних цінностей у барі. Одержання товарів, продукції, порядок їхнього урахування. Тема7. Звіт
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑