Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт з технологічної практики на робочому місці бармена ресторан "Дніпровський"(2015)

Звіт з технологічної практики на робочому місці бармена ресторран «Дніпровський» (2015)​


 Роботу бармена невіддільна від спілкування з клієнтами, а значить, справжній бармен - це передусім психолог, здатний знайти контакт навіть з самим вимогливим і нестандартним відвідувачем. Частенько бармен грає і роль психотерапевта, вислуховуючи за вечір не одну жалісну історію, яку не можна осягати неуважно - адже оповідач прагне отримати від слухачів моральну підтримку, слова участі. Взагалі, бармен–це творча людина, яка працює в барі, і робить атмосферу закладу особливим місцем відпочинку. Він вітає, інформує своїх клієнтів, дає поради, приймає і виконує замовлення. Бармен стежить за запасами напоїв, вирішує питання закупівлі продуктів і устаткування, а також підтримку його в робочому стані. Бармен контролює касові операції, бере участь в складанні карти бару.  Також бармен слідкує за організацією постачання барів винноюпродукцією, сировиною, напівфабрикатами, матеріально-технічними засобами, що є важливою передумовою ефективної і ритмічної роботи закладу.


ЗМІСТ


Тема 1. Задача та зміст практики. Проведення інструктажу
Тема 2. Загальне ознайомлення з базовим підприємством Ресторан "Дніпровський" 
Тема 3. Організація праці бармена
3.1 Графік виходу на роботу
3.2 Ознайомлення з посудом, інвентарем, білизною і приладами.
Тема 4.Організація обслуговування в барі
4.1 Принцип складання меню, прейскуранту, барної карти діючого бару.
4.2 Робота з автоматизованими системами та касовим апаратом.
Тема 5. Техніка та технологія приготування і подачі змішаних напоїв, коктейлів та барних закусок
5.1 Асортимент алкогольних, безалкогольних напоїв в барі. Умови зберігання та маркування напоїв. 
5.2.Рецептури та  технологічні  картки приготування змішаних напоїв на  основі діючого асортименту. Відпрацювання  складання  технологічних і  калькуляційних карток. 
ПОСЛІДОВНІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ КОКТЕЙЛІВ У ШЕЙКЕРІ.
ПОСЛІДОВНІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ КОКТЕЙЛІВ У МІКСЕРІ.
ПОСЛІДОВНІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ КОКТЕЙЛІВ У ЧАРЦІ АБО СКЛЯНЦІ.
ПРИКРАШАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ.
5.4 Техніка роботи з кавоваркою, кавомолкою.
Тема 6. Елементи обліку та звіту
6.1. Правила  розрахунку  з відвідувачами відповідно встановлених правил. Оформлення  касового виторгу. 
6.2. Урахування  матеріальних цінностей у  барі.  Одержання  товарів, продукції, порядок їхнього урахування.  
Тема7. Звіт


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   43
  Рік захисту:   2015
  Ціна роботи:   42,99 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (12.02.2016)
Переглядів: 1992 | Теги: звіт ресторан, звіт бармен, бармен, практика ресторан
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru