Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт з навчальної практики з набуття робітничої професії на прикладі Київського хлібокомбінату №12 (2014)

Звіт з навчальної практики з набуття робітничої професії на прикладі  Київського хлібокомбінату №12 (2014)


 Хліб є одним з найвидатніших відкриттів в історії людства. Він існує тисячі років.  Вченні вважають, що людина почала вживати зерна злакових ще в часи мезоліту (15 тис. р. тому). З тих часів і починає свою історію хліб. Як вважає багато вчених, слово "хліб" походить від грецького слова "клібанос" - горшик спеціальної форми, в якому грецькі майстри випікали хліб.
 В Україні хліб знайшли в будовах Трипільської культури, що існували три тисячоліття тому. Перші хлібопекарські підприємства, які почали витісняти кустарні, з'явились лише наприкінці XIX століття. Велика майстерність виготовлення хліба удосконалюється і сьогодні. В умовах механізованого виробництва люди виробляють такі хлібні вироби, які не тільки задовольняють наші потреби в хлібі, а й мають лікувальні властивості - це хліб функціонального призначення.
 Хліб є одним з основних продуктів харчування. Він є джерелом вуглеводів, білків, ненасичених жирних кислот, вітамінів групи В, мінеральних речовин. Але поряд з тим хлібобулочні вироби за хімічним складом недостатньо збалансовані за життєво важливими компонентами. Склад хлібних виробів потребує збільшення в ньому найважливіших речовин і ступеню їх збалансованості, збагачення його біологічно активними речовинами. Оскільки продуктом повсякденного вживання за допомогою регулювання його хімічного складу та збалансованості можна впливати на харчовий раціон та стан здоров'я людини.
 Шляхом вмілого поєднання традиційних рецептів та сучасних технологій підприємство виробляє продукцію широкого асортименту та високої якості. 
 Виробництво хлібобулочних виробів базується на традиційній класичній технології з тривалим зброджуванням напівфабрикатів, що забезпечує накопичення натуральних смакових та ароматичних речовин. Вся продукція хлібокомбінату виготовляється з натуральної доброякісної сировини без додавання хімічних поліпшувачів та консервантів. Для приготування тіста використовується чиста артезіанська вода з власної свердловини. Технологічний процес, починаючи від замішування тіста і до виходу з печі готового хліба чи батонів, триває 6-7 годин. І вже через годину-дві продукція потрапляє в торгову мережу.


ЗМІСТ

Вступ
1. Історія Хлібокомбінату № 12.
2. Безпека життєдіяльності на виробництві
2.1 Закон України «Про охорону праці»
2.2 Інструктажі з охорони праці.
3. Інструктажі на робочих місцях. Техніка безпеки.
3.1. Пекар
3.2. Інструкція з охорони праці для тістороба.
3.3. Інструкція з охорони праці для дріжджовика.
3.4. Інструкція з охорони праці для машиніста тістообробної машини.
3.5. Інструкція з охорони праці для укладальника.
4. Кваліфікаційні характеристики основних технологічних професій.
4.1 Дріжджовик, його обов'язки:
4.2 Тістороб і його обов'язки:
4.3 Машиніст тісторобних машин, його обов'язки:
4.4 Формувальник тіста, його обов'язки:
4.5 Пекар, його обов'язки :
4.6 Кондитер, його обо'язки:
4.7. Чистильник, його обов'язки:
4.8. Укладальник – пакувальник, його обов'язки:
5. Зберігання сировини на підприємстві.
6. Підготовка сировини до виробниццтва
7. Опис апаратурно-технологічної схеми виробів за завданням.
Перелік використаної літератури


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   45
  Рік захисту:   2014
  Ціна роботи:   15 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (05.04.2012)
Переглядів: 1392 | Теги: процес, Бюджетный, РОБОТА:, КУРСОВА
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 987

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru