Звіт проходження практики у готельно-ресторанному комплексі «Легенда» (2010)
Організаційно-економічна практика згідно з учбовим планом проводиться студентами спеціальності «Готельне господарство» 6.050400 4 тижні – з 26.10.09 по 20.11.09. За основу проведення практики взято Положення про проведення практики студентами вищих навчальних закладів України, затверджене наказом Міністерства освіти України від 8 квітня 1993 р. Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами і формами організації виробничої діяльності управління в сфері готельного господарства на базі одержаних теоретичних знань, отриманих у процесі навчання, набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що складаються на підприємствах у сучасних умовах. В процесі практики студент повинен одержати достатній обсяг практичних знань і умінь. Основні завдання: 1) ознайомлення з планово економічною роботою на підприємстві; 2) вивчення системи основних економічних показників діяльності підприємства; 3) аналіз і планування доходів підприємства; 4) аналіз і планування товарообігу підприємства (підрозділів) громадського харчування і торгівлі; 5) аналіз і планування основних фондів підприємства; 6) аналіз і планування показників по праці; 7) аналіз поточних витрат підприємства; 8) аналіз і планування фінансових ресурсів підприємства; 9) ціноутворення на товари і послуги підприємстві; 10) проведення характеристики організаційної структури підприємства і організації управлінської роботи; 11) дослідження конкурентного статусу підприємства, оцінка сильних та слабких сторін готелю; 12) дослідження ефективності управління готелем за основними видами діяльності: виробнича, іноваційна, економічна. База практики – готельно-ресторанний комплекс «Легенда»
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑