Звіт проходження практики у готельно-ресторанному комплексі «Легенда» (2010) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт проходження практики у готельно-ресторанному комплексі «Легенда» (2010)

Звіт проходження практики  у готельно-ресторанному комплексі «Легенда» (2010)


 Організаційно-економічна практика згідно з учбовим планом проводиться студентами спеціальності «Готельне господарство» 6.050400 4 тижні – з 26.10.09 по 20.11.09.
 За основу проведення практики взято Положення про проведення практики студентами вищих навчальних закладів України,  затверджене наказом Міністерства освіти України від 8 квітня 1993 р.
 Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами і формами організації виробничої діяльності управління в сфері готельного господарства на базі одержаних теоретичних знань, отриманих у процесі навчання, набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що складаються на підприємствах у сучасних умовах.  В процесі практики студент повинен одержати достатній обсяг практичних знань і умінь.
 Основні завдання:
1) ознайомлення з планово економічною роботою на підприємстві;
2) вивчення системи основних економічних показників діяльності підприємства;
3) аналіз і планування доходів підприємства;
4) аналіз і планування товарообігу підприємства (підрозділів) громадського харчування і торгівлі;
5) аналіз і планування основних фондів підприємства;
6) аналіз і планування показників по праці;
7) аналіз поточних витрат підприємства;
8) аналіз і планування фінансових ресурсів підприємства;
9) ціноутворення на товари і послуги підприємстві;
10) проведення характеристики організаційної структури підприємства і організації управлінської роботи;
11) дослідження конкурентного статусу підприємства, оцінка сильних та слабких сторін готелю;
12) дослідження ефективності управління готелем за основними видами діяльності: виробнича, іноваційна, економічна.
 База практики – готельно-ресторанний  комплекс «Легенда»


ЗМІСТ

ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ПЛАНОВО-ЕКОНОМІЧНОЮ РОБОТОЮ НА ПІДПРИЄМТВІ.
ВИВЧЕННЯ СИСТЕМИ ОСНОВНИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ТА МЕТОДІВ ЇХ АНАЛІЗУ І ПЛАНУВАННЯ.
АНАЛІЗ ТА ПЛАНУВАННЯ ДОХОДІВ ПІДПРИЄМСТВА
АНАЛІЗ І ПЛАНУВАННЯ ТОВАРООБІГУ ПІДПРИЄМСТВ (ПІДРОЗДІЛІВ) ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ І ТОРГІВЛІ
АНАЛІЗ ТА ПЛАНУВАННЯ ОСНОВНИХ ФОНДІВ ПІДПРИЄМСТВА
АНАЛІЗ ТА ПЛАНУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ПО ПРАЦІ
АНАЛІЗ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА
АНАЛІЗ ТА ПЛАНУВАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА
ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ТОВАРИ ТА ПОСЛУГИ ПІДПРИЄМСТВА
ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ПІДПРИЄМСТВА І ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІНСЬКОЇ РОБОТИ
ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТНОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА. ОЦІНКА СИЛЬНИХ ТА СЛАБКИХ СТОРВН ГОТЕЛЮ.
ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ ЗА ОСНОВНИМИ ВИДАМИ ДІЯЛЬНОСТІ
ВИСНОВКИ
ЩОДЕННИК

Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   45
  Рік захисту:   2010
  Ціна роботи:   18 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (13.05.2014)
Переглядів: 588 | Теги: (2010), комплексі, проходження, «Легенда», Звіт, готельно-ресторанному, практики
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 905

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru