Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходженння виробничої практики на прикладі ПАТ «Ковельмолоко» (2010)

Звіт про проходженння виробничої практики на прикладі ПАТ «Ковельмолоко» (2010)


 Процес виробницва є ключем до ефективної діяльності фірми. Саме якісно виготовлена і вчасно доставлена до споживача продукція може бути підставою для досягнення бажаних економічних результатів діяльності, а саме отримання прибутку. Але процес виробництва продукції не буде ефективним якщо на підприємстві не буде проводиться якісне і ефективне управління діяльністю. Якість і ефективність проведення управлінської діяльності напряму залежить від рівня знань менеджера теоретичних основ управління та менеджменту і вміння застосовувати ці знання на практиці. Саме тому для ефективної підготовки і отримання певного багажу знань і навиків менеджер зобов'язаний пройти практичні зайняття на підприємстві, відчути себе в ролі керівника, оскільки це є невід'ємною частиною процесу здобуття освіти.
 Для проходження виробничої практики я прибула на завод молочних товарів ПАТ «Ковельмолоко». Під час перебування тут я ознайомилась із методами і засобами управління виробництвом, його організаційною структурою і виробничими потужностями; я навчилася вирішувати конкретні виробничі завдання, розв'язувати управлінські ситуації пов'язані із плануванням, організацією, мотивацією і контролем діяльності фірми.
Об'єктом дослідження під час виробничої практики я обрала ПАТ «Ковельмолоко», процес управління керівників середнього та нижнього рівнів, оскільки саме вони пов'язані із виконанням функцій управління виробництвом.
 Отже основною метою виробничої практики є вивчення особливостей праці керівників різних рівнів.


ЗМІСТ

Вступ
1. Загальна організаційно-економічна характеристика публічного акціонерного товариства «Ковельмолоко».
1.1. Історія розвитку підприємства
1.2. Форма власності, та організаційна форма господарювання
2. Характеристика менеджменту ПАТ «Ковельмолоко».
2.1. Організаційна структура управління ПАТ «Ковельмолоко»
2.2. Рівні керівників та харектеристика їх управлінської діяльності. Посадові інструкції керівників середнього і нижчого рівнів управління
2.3. Визначення стилю керівництва керівників ПАТ «Ковельмолоко»
2.4. Сратегія діяльності та політика ПАТ «Ковельмолоко»
2.5. Механізм оплати праці робітників та службовців на ПАТ «Ковельмолоко»
2.6. Особливості нормування праці на ПАТ «Ковельмолоко»
2.7. Теорії мотивації працівників
2.8 Механізм управління якістю продукції на ПАТ «Ковельмолоко»
3. Особливості функціонування цеху м’яких сирів, та його взаємозв’язки з іншими цехами.
3.1. Характер продукції цеху м’яких сирів, його місце у внутрішньозаводській спеціалізації, зв'язки з іншими цехами
3.2. Організаційна структура управління цеху м’яких сирів, функції його керівників. Організація виробничого процесу
Додатки
Висновок
Список використаної літератури


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   51
  Рік захисту:   2010
  Ціна роботи:   28 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (14.05.2014)
Переглядів: 585 | Теги: молокопродукти, завод молочних товарів, Звіт про проходження, звіт з практики, завод молочних виробів, практика завод молочних товарів
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 495

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru