Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої технологічної практики на прикладі ресторану «У Болдиной горы» (2013)

Звіт про проходження виробничої технологічної практики на прикладі ресторану «У Болдиной горы» (2013)


 На ринку послуг для ресторану «У Болдиной горы» існує сприятливий сегмент, куди в основному входять споживачі незадоволені обслуговуванням конкурентів, рівнем цін чи місцем розташування. 
 Особливістю, що виділяє ресторан з ряду подібних закладів, є унікальний інтер'єр, місце розташування ресторану і те, що інші підприємства громадського харчування міста обмежуються виконанням лише однієї, максимум трьома функцій, наприклад, виробництво кулінарної продукції; її реалізація та організація споживання. То в ресторані «У Болдиной горы» існує ряд додаткових послуг. 
 Ресторан користується популярністю в нашому місті. Але, як і будь-яке інше підприємство громадського харчування, цей заклад не застраховано від скарг гостей, непрофесіоналізму персоналу і втрати клієнтів. Дуже складно придбати хороший статус серед аналогічних підприємств в місті, але ще швидше його втратити.  Споживачам постійно потрібно пропонувати щось нове. Саме тому, на мій погляд, невід'ємною частиною навчання, є проходження практики студентом в реальних умовах роботи, занурення в щоденну роботу даного підприємства громадського харчування. Це дозволяє використовувати теоретичні знання та навички, отримані за час навчання, в реальній роботі і дає можливість відкривати нові аспекти ресторанного бізнесу.


ЗМІСТ

Вступ.
1.Основні відомості. 
1.1     Банкетний зал.
1.2     Зал – ресторан.
1.3     Віп – холл.
2. Послуги ресторану.
3. Організація роботи адміністратора ресторану.
4. Форма обслуговування відвідувачів.
5. Організація функціонування виробничих приміщень 
6. Кухня.  

Висновок.
Список використаної літератури.
Додатки

Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   25
  Рік захисту:   2013
  Ціна роботи:   25 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (16.05.2012)
Переглядів: 3019 | Теги: проходженнявиробничої, туристичній, Ельпіда, технологічно, Звіт, практики, (2012), фірмі, про
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 926

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru