Звіт про проходження виробничої технологічної практики на прикладі ресторану «У Болдиной горы» (2013)
На ринку послуг для ресторану «У Болдиной горы» існує сприятливий сегмент, куди в основному входять споживачі незадоволені обслуговуванням конкурентів, рівнем цін чи місцем розташування. Особливістю, що виділяє ресторан з ряду подібних закладів, є унікальний інтер'єр, місце розташування ресторану і те, що інші підприємства громадського харчування міста обмежуються виконанням лише однієї, максимум трьома функцій, наприклад, виробництво кулінарної продукції; її реалізація та організація споживання. То в ресторані «У Болдиной горы» існує ряд додаткових послуг. Ресторан користується популярністю в нашому місті. Але, як і будь-яке інше підприємство громадського харчування, цей заклад не застраховано від скарг гостей, непрофесіоналізму персоналу і втрати клієнтів. Дуже складно придбати хороший статус серед аналогічних підприємств в місті, але ще швидше його втратити. Споживачам постійно потрібно пропонувати щось нове. Саме тому, на мій погляд, невід'ємною частиною навчання, є проходження практики студентом в реальних умовах роботи, занурення в щоденну роботу даного підприємства громадського харчування. Це дозволяє використовувати теоретичні знання та навички, отримані за час навчання, в реальній роботі і дає можливість відкривати нові аспекти ресторанного бізнесу.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑