Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики (офіціант) на прикладі підприємства «Европа» (2011)

Звіт про проходження виробничої практики (офіціант) на прикладі підприємства «Европа» (2011)


 Підприємство «Европа» знаходиться по вулиці Велика Перспективна 13/16.   Заклад працює з 7.00-23.00 години. Працівники закладу: офіціанти бармени,  кухарі, шеф-кухар приходять на роботу о 5:00 години ранку для того щоб підготувати заклад до початку робочого дня. У закладі є три торгових зали, розраховані  ресторан на 60 споживачів бар 28, тераса 24 чол. 
 В закладі діє форма обслуговування офіціантами. Споживач може вибрати собі страву з меню. 
 Заклад може відвідувати будь-яка людина,  зазвичай більшість споживачів  приходять відпочити у вечірній час, так як асортимент страв різноманітний, якісний і смачний. У  вечірній час заклад відвідує молодий «студенти» контингент. 
 Доставка продуктів у заклад здійснюється централізованим і децентралізованим способами. При отримані товару шеф-кухар і адміністратор, товар зважують і перевіряють на якість продукту.


ЗМІСТ


Оволодіння навичками роботи офіціанта в ЗРГ
1.1 Ознайомлення з підприємством
Охорона праці для офіціантів
1. Загальні вимоги безпеки
2. Вимоги безпеки перед початком роботи
3. Вимоги безпеки під час роботи
4. Вимоги безпеки після закінчення роботи
1.2 Підготовка до обслуговування
1.2.1 Підготовка торгівельних приміщень до обслуговування
1.2.2 Культура оформлення та дизайн столів
1.2.3 Правила роботи з меню різних видів. Прейскурант, карта напоїв.
1.2.4 Оволодіння навичками особистої підготовки офіціанта до обслуговування.
1.2.5 Попереднє сервірування столу до обіду 
1.3. Робота на сучасних видах обладнання
1.3.1Робота на немеханічному та механічному обладнанні
1.3.2 Робота на тепловому та ваговимірювальному обладнанні
1.3.3 Робота на холодильному обладнанні та  на ЕККА
1.4 Обслуговування споживачів
1.4.1 Основні елементи обслуговування споживачів
1.4.2 Робота з підносом
1.4.3 Подача барної продукції
1.4.4 Подача холодних страв і закусок
1.4.5 Подача холодних страв російським способом
1.4.6 Подача холодних страв англійським способом 
1.4.7 Подача холодних страв французьким способом
1.4.8 Подача гарячих закусок
1.4.9 Оволодіння навичками подачі гарнірів і соусів до других страв
1.4.10 Оволодіння навичками подачі  чаю та кави
1.4.11 Оволодіння навичками подачі фруктів та кондитерських виробів різними способами
1.4.12 Оволодіння навичками розрахунку з споживачами
1.4.13 Оволодіння навичками прибирання посуду, приборів, скла
1.5 Обслуговуваннябенкетів і прийомів
1.5.1 Оволодіння навичками обслуговування бенкетів з неповним обслуговування офіціантами
1.5.2 Оволодіння навичками обслуговування бенкету-фуршет
1.5.3 Оволодіння навичками обслуговування банкету-коктейлю
1.5.4. Оволодіння навичками обслуговування банкету-чай
1.6. Спеціальні форми обслуговування
1.6.1. Оволодіння навичками обслуговування за спеціальними формами обслуговування
1.6.2. Оволодіння навичками обслуговування «шведського столу»
1.6.3. Оволодіння навичками обслуговування споживачів при готелі
1.6.4. Ознайомлення з організацією кейтерингового обслуговування
Список використаных джерел


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   72
  Рік захисту:   2011
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (08.04.2014)
Переглядів: 6099 | Теги: проходження, на, підпрємства, (офіціант), прикладі, про, практики, «Европа», виробничої, Звіт
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 987

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru