Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на прикладі ЗАТ «Carlsberg Ukraine» (виробник пива) (2013)

Звіт про проходження виробничої практики на прикладі ЗАТ «Carlsberg Ukraine» (виробник пива) (2013)​


 Закрите акціонерне товариство "Carlsberg Ukraine " − найбільший український виробник пива, слабоалкогольних, який входить до престижної сотні найуспішніших компаній України.  
 Із середини січня 2013 року в українських магазинах з'являється нове пиво - «Балтика Розливне». Це смак барного пива, яке представлено в оригінальній скляній пляшці об'ємом 0,44 л у торгових точках по всій країні.
 У лютому 2013 року Carlsberg Ukraine відновила виробництво пива, яке славилося на весь СРСР - «Жигулівське» розливу Запорізького пивзаводу. Як і багато років тому, пиво вариться з кращої вітчизняної сировини згідно ДСТ СРСР 1978 року.
 У квітні 2013 року улюблене багатьма пиво Tuborg з'явилося на ринку з удосконаленим смаком і в зовсім новому дизайні упаковки.
 В кінці квітня 2013 року «Славутич ICE Mix» подарувало своїм прихильникам новий «ICE Mix Cuba Libre». Це оригінальний мікс, створений на основі пива та смаку всесвітньовідомого кубинського коктейлю Cuba Libre.
 На початку травня 2013 року у точках продажів з'явився «Квас Тарас Домашній». Він готується за традиційною слов'янською рецептурою з натурального зернової сировини - ячмінного та пшеничного солоду. Це нефільтрований квас, який пройшов мінімальну обробку теплом, що дозволяє зберегти в квасі всі корисні властивості солоду.
 У травні 2013 року починається випуск нового бренду «Львівське Дубова діжка». Це пиво з насиченим смаком, відмінно збалансованим хмелевим ароматом та гіркуватим післясмаком. Cаме так в давнину смакувало пиво, витримане в дубових діжках.


ЗМІСТ


1.Загальні відомості про підприємство
1.1. Історія ЗАТ "Carlsberg Ukraine " та його коротка характеристика
1.2. Виробнича потужність підприємства
1.3. Структура компанії «Carlsberg Ukraine». Керівний склад підприємства
1.4. Асортимент продукції підприємства
2. Характеристика пива "Carlsberg Ukraine"
2.1. Органолептичні показники
2.2. Хімічний склад пива
2.3. Мікробіологічні методи контролю якості пива
3. Характеристика біологічного агента
3.1. Відділення отримання чистих культур на виробництві
3.2. Установки для вирощування чистої культури дріжджів
4. Сировинне відділення
4.1. Характеристика пивоварного ячменю
4.1.1. Методи контролю якості пивоварного солоду
4.2. Характеристика хмелю
4.3. Характеристика води
4.4. Характеристика дріжджів
5. Санітарна підготовка виробництва
6. Технологічна схема виробництва пива "Carlsberg"

6.1. Виробництво солоду
6.2. Приготування сусла
6.3. Бродіння сусла
6.4. Доброджування та дозрівання пива
6.5. Фільтрування пива
6.6. Розлив пива
7. Технологічний контроль виробництва
7.1. Вимоги до приміщень для виконання мікробіологічних аналізів
7.2. Мікробіологічний контроль виробництва
8. Спеціальні ділянки виробництва
8.1. Енергопостачання заводу
8.2. Водопостачання заводу
8.3. Теплопостачання
8.4. Електропостачання
8.5. Лабораторії заводу
Висновки
Список використаної літератури


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   66
  Рік захисту:   2013
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (09.04.2014)
Переглядів: 2157 | Теги: Ukraine», ЗАТ, «Carlsberg, на, проходження, виробничої, Звіт, практики, прикладі, про
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru