Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на прикладі ТОВ «Тульчинм'ясо» (2012)

ЗВІТ
ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ  
(на прикладі Тульчинського м'ясокомбінату)

 Тульчинський м’ясокомбінат був заснований 1937 році.
 Орендоване у міськкомунгоспу приміщення було підпорядковане київському тресту.  На території м’ясокомбінату знаходився тільки забійний цех, а ковбасний цех знаходився біля інкубаторної станції.
 Продуктивність забійного цеху складала 75 тонн в місяць, ковбасного цеху-13-14 тонн в місяць
 В 1947 році Тульчинський м’ясокомбінат був перейменований в забійний пункт і був підпорядкований Вінницькому м’ясокомбінату.
 В цей час забійний цех випускав 112-115 тонн в місяць м’яса,  а ковбасний 10 тонн в місяць.
 В 1966 році забійний пункт міста Тульчин був перейменований в Тульчинський м’ясокомбінат.
 С 1953 по 1974 роки продуктивність ковбасного цеху зросла до 120 тонн ковбасних виробів в місяць. Розширилось приміщення ковбасного цеху.
 На даний час  Тульчинський м’ясокомбінат відноситься до четвертої категорії і є структурним підрозділом акціонерного товариства «Вінницям'ясо».
 Комбінат межує з заводом продтоварів та РДУ, а також з газовим господарством та Тульчинським підприємством ветеринарної медицини.
 Площа м’ясокомбінату 5,1га. Територія м’ясокомбінату по периметру огороджена суцільною залізобетонною огорожею. М’ясокомбінат має в своєму складі БПУХ, цех первинної переробки сировини, ковбасний цех, холодильник, компресорну, транспортну дільницю, котельню, ремонтно-механічні приміщення, їдальню, виробничу лабораторію, пральню, дві фірмові крамниці.
 Проїзні частини території м’ясокомбінату покриті асфальтом. Вільні від асфальту частини озеленені газонами, деревами та кущами. В теплий період року систематично здійснюється полив проїзних частин території та прилягаючої до комбінату вул. Желюка.
 Потужність м’ясокомбінату приведена в таблиці 1.


ЗМІСТ

1. Загальна характеристика підприємства.
2. Структура підприємства
3. Економіка і організація виробництва
4. Основне виробництво  
  4.1. Скотобаза
  4.2. Холодильник
  4.3.  Технологічні схеми виготовлення ковбасних виробів
5.Технологія виготовлення ковбасних виробів
  5.1 Приготування фаршу для ковбасних виробів.
  5.2 Шприцювання в оболонку, в’язання, маркування та штриковка ковбасних виробів.
  5.3 Термічна обробка.
  5.4 Зберігання та пакування.
  5.5 Вади ковбасних виробів.
6  Допоміжне виробництво
  6.1   Холодопостачання
  6.2 Теплопостачання
  6.3 Водопостачання
  6.4 Енергопостачання
Використана література

Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   35
  Рік захисту:   2012
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (17.06.2013)
Переглядів: 3736 | Теги: «Тульчинм'ясо», на, проходження, ТОВ, виробничої, Звіт, практики, (2012), прикладі, про
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru