Тульчинський м’ясокомбінат був заснований 1937 році. Орендоване у міськкомунгоспу приміщення було підпорядковане київському тресту. На території м’ясокомбінату знаходився тільки забійний цех, а ковбасний цех знаходився біля інкубаторної станції. Продуктивність забійного цеху складала 75 тонн в місяць, ковбасного цеху-13-14 тонн в місяць В 1947 році Тульчинський м’ясокомбінат був перейменований в забійний пункт і був підпорядкований Вінницькому м’ясокомбінату. В цей час забійний цех випускав 112-115 тонн в місяць м’яса, а ковбасний 10 тонн в місяць. В 1966 році забійний пункт міста Тульчин був перейменований в Тульчинський м’ясокомбінат. С 1953 по 1974 роки продуктивність ковбасного цеху зросла до 120 тонн ковбасних виробів в місяць. Розширилось приміщення ковбасного цеху. На даний час Тульчинський м’ясокомбінат відноситься до четвертої категорії і є структурним підрозділом акціонерного товариства «Вінницям'ясо». Комбінат межує з заводом продтоварів та РДУ, а також з газовим господарством та Тульчинським підприємством ветеринарної медицини. Площа м’ясокомбінату 5,1га. Територія м’ясокомбінату по периметру огороджена суцільною залізобетонною огорожею. М’ясокомбінат має в своєму складі БПУХ, цех первинної переробки сировини, ковбасний цех, холодильник, компресорну, транспортну дільницю, котельню, ремонтно-механічні приміщення, їдальню, виробничу лабораторію, пральню, дві фірмові крамниці. Проїзні частини території м’ясокомбінату покриті асфальтом. Вільні від асфальту частини озеленені газонами, деревами та кущами. В теплий період року систематично здійснюється полив проїзних частин території та прилягаючої до комбінату вул. Желюка. Потужність м’ясокомбінату приведена в таблиці 1.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑