Звіт про проходження виробничої практики на прикладі сільськогосподарського підприємства Німеччини «Karl’s erdbeer hof» (2013)
Ферма Karl’s є високо розвинутим сільськогосподарським підприємством з досвідом більш ніж 80 років по вирощуванню полуниці на площі 80 га на даний час. Для даної роботи необхідно мати фахівців, які зможуть відповідати за матеріальні витрати та матимуть кваліфікацію, знання та досвід вирощування рослин полуниці до її повного потенціалу. В Karl’s є команда фахівців, що забезпечили зростання у бізнесі й, до речі, мають найкращу технологію вирощування полуниці. Вони досягли такого рівня, так як: 1. Вирощують ягоди на особливо сформованих грядках з високими гребнями. 2. Спеціалізуються на вирощуванні дуже врожайних кущів полуниці. 3. За допомогою мережі дренажних трубок до кожного куща під тиском спрямовують поживні речовини легким натиском кнопки на блоці управління. 4. 90% продукції – це продукція першого (найвищого) сорту. Завдання практики: вміти оцінювати стан довкілля в межах об’єкту дослідження опираючись на знання, здобуті при вивченні певних дисциплін. Зібрати й обробити інформацію про розвиток небезпечних техногенних процесів та формування джерел забруднення довкілля, зробити відповідні висновки. У період мого перебування в Німеччині на фермі Karl’s, я ознайомилась з системою роботи, оскільки працювала простим збирачем ягід.
ЗМІСТ
Вступ.. Розділ 1. Загальні відомості про підприємство Karl’s.. Розділ 2. Робота в компанії Karl’s.. Розділ 3. Аналіз забезпечення та використання ресурсного потенціалу Розділ 4. Загальні відомості про вирощування полуниці 4.1. Технологія вирощування полуниці.. 4.2. Сорти полуниці 4.3. Догляд за рослинами... 4.4. Система збору врожаю Розділ 5. Шкідники і хвороби полуниці. Засоби захисту від них Розділ 6. Реалізація продукції Висновки та пропозиції
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑