Звіт про проходження виробничої практики на прикладі м'ясокомбінату ТОВ «Домінанта ФУД» (2010) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на прикладі м'ясокомбінату ТОВ «Домінанта ФУД» (2010)

Звіт про проходження виробничої практики на прикладі м'ясокомбінату ТОВ «Домінанта ФУД» (2010)


 Розвиток м’ясопереробного підкомплексу України на сьогоднішній день включено до складу пріоритетних  проблем національної продовольчої безпеки. Її основними стратегічними цілями є забезпечення: ресурсної достатності продовольчих товарів за рахунок нарощення виробництва; стабільності продовольчого постачання протягом року за різних ринкових умов на всій території країни; доступності якісних  харчових продуктів усім верствам населення незалежно від доходів. 
 Останні роки споживання м’ясопродуктів населенням нашої країни зменшується, знижується їх якість. Погіршує смакові якості продукції і знижує її цінність як продукту харчування. Ця проблема є досить актуальна, оскільки ринок м’яса в Україні скорочується, вітчизняні м’ясопереробні підприємства не в змозі здійснювати виробничу діяльність у відповідності до жорстоких ринкових умов. 
 Ситуація, яка склалася, вимагає здійснити пошуку нових форм і методів господарювання, проведення відповідного реформування відносин власності, самої підприємницької структури економічних суб’єктів та оновлення основних виробничих фондів на основі передових технологій.   Тільки радикальні заходи по впровадженню нових технічних і технологічних рішень, сучасних виробничих процесів, здатних випускати конкурентноспроможну продукцію, дозволять м’ясопереробним підприємствам вийти з затяжної кризи і забезпечити собі гідне місце на ринку галузі.
 В процесі виконання дослідження використовуватимуться такі методи аналізу як статистичний, аналітичний та розрахунковий.
 Метою переддипломної практики на підприємстві визначено:
- придбання навичок практичного застосування знань щодо організації і управління господарчою діяльністю підприємства і його структурними підрозділами;
- навчання аналізу виробничо-господарської діяльності підприємства, щоб запобігти помилок при плануванні та прийнятті управлінських рішень у майбутній практичній діяльності;
- придбання навичок постановки загальних та конкретних задач з удосконалення системи управління виробництвом та підвищення його ефективності;
- підготовка інформаційного забезпечення і обґрунтування пропозицій майбутньої дипломної роботи.
 Предметом виробничої практики є теоретичні та практичні основи аналізу виробничо-господарської та фінансової діяльності ТОВ «Мілана-сервіс».
 Об’єктом дослідження, у процесі виробничої практики, є виробничо-господарська та фінансова діяльність ТОВ «Домінанта Фуд».


ЗМІСТ


Вступ
Розділ 1. Теоретичні основи підприємництва в промисловості
1.1 Підприємництво: суть та умови здійснення
1.2 Сутність суб’єктів та видів підприємницької діяльності
1.3 Особливості розвитку підприємництва в Україні
Розділ 2. Аналіз господарської діяльності ТОВ «Домінанта ФУД»
2.1 Характеристика основної діяльності  підприємства
2.2. Аналіз фінансово-економічного стану  ТОВ «Домінанта Фуд»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   51
  Рік захисту:   2010
  Ціна роботи:   38 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (26.11.2014)
Переглядів: 1138 | Теги: звіт м'ясокомбінат, м'ясо, м'ясокомбінат, переробка м'яса
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 890

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru