Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на прикладі Кам’янець-Подільського філіалу ТОВ «Гермес» (торгове підприємство) (2014)

Звіт про проходження виробничої практики на прикладі Кам’янець-Подільського філіалу ТОВ «Гермес» (торгове підприємство) (2014)


 Виробнича практика студента забезпечує освоєння кваліфікації в відповідності з вимогами учбового плану, сприяє закріпленню й поглибленню знань, привчає до праці в сфері виробництва в умовах трудового колективу. Виробнича практика дозволяє сформувати уяву про зміст й особливості своєї майбутньої професії не тільки через сукупність отриманих теоретичних знань, а й з точки зору практичної діяльності реально діючих підприємств придбати елементи професійного уміння і практичних навичок. 
 Виробничу практику я проходила на ТОВ «Гермес» у маркетинговому відділі торговим агентом. Працювала з такими торговими марками як «Оболонь», «Вітмарк», «Караван», «Росинка». 
 Під час проходження практики було ознайомлено з діяльністю ТОВ «Гермес».  Розібрала організаційну структуру управління підприємства, зіставилиа її з цілями організації, визначила її ефективність.
 ТОВ «Гермес» за формою власності є приватним підприємством, заснованим на власності фізичної особи. Підприємство діє згідно з положеннями  Статуту, а також діючого законодавства України. Підприємство є юридичною особою; воно володіє, користується та розпоряджається майном, що йому належить, має самостійний баланс, поточні та інші рахунки, круглу печатку, штампи, бланки з найменуванням підприємства, власний товарний знак, емблему.
 Тому метою виробничої  практики є: 
 • закріплення теоретичних знань, здобутих в процесі вивчення дисциплін;
 • придбання навиків та умінь із застосування теоретичних знань у практичній діяльності.
 • отримання досвіду практичної роботи на підприємстві. 
 Предметом діяльності ТОВ «Гермес» є:
 - оптова торгівля продуктами харчування;
 - роздрібна торгівля продуктами харчування;
 - оптова торгівля алкогольними та слабо-алкогольними напоями;
 - роздрібна торгівля алкогольними та слабо-алкогольними напоями;
 - проведення торгово-посередницьких операцій з товарами та послугами, включаючи оптову, роздрібну та комерційну торгівлю на території України.
 Визначена мета виробничої практики досягається через вирішення таких завдань:
 • закріплення та поглиблення теоретичних знань, одержаних мною в процесі навчання;
 • уміння творчо застосовувати одержані знання в сфері менеджменту;
 • ознайомлення із структурою та функціонально-організаційними особливостями діяльності;
 • цілісне бачення, спостерігання та аналіз діяльності менеджерів,  господарської діяльності підприємства;
 • формування навиків праці з клієнтами;
 • ознайомлення з використанням у виробничій діяльності науково-технічних засобів і комп’ютерної техніки;
 • надбання практичних навиків правильного складання, ведення та зберігання документації;
 • сприяння в розвитку здібностей аналізувати ситуації, які вимагають застосування знань, приймати рішення згідно з положеннями підприємства;
 • ознайомлення з організацією діловодства, відомчими наказами та інструкціями з питань організації діяльності підприємства;
 • адаптація до виконання обов’язків посадових осіб, розширити їх уявлення з організаційної культури та професійної етики менеджера.
 Інформаційною базою дослідження слугували: нормативно-правові  акти, довідкова та спеціальна економічна література з економіки підприємства та аналізу господарської діяльності підприємств, а також звітні дані підприємства.


ЗМІСТ

ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВ «ГЕРМЕС»
1.1. Характеристика підприємства як об’єкту управління
1.2. Організація процесу виробництва у виробничому підрозділі
1.3.Аналіз організаційної структури управління ТОВ «Гермес»
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ «ГЕРМЕС»
2.1. Характеристика маркетингового відділу ТОВ «Гермес»
2.2. Аналіз діяльності торгового агента в маркетинговому відділі
2.3. Характеристика цільових груп споживачів продукції
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ФІНАНСОВИХ ПОКАЗНИКІВ ТОВ «ГЕРМЕС»
3.1. Аналіз фінансової звітності підприємства 
ВИСНОВКИ
ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   29
  Рік захисту:   2014
  Ціна роботи:   28 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (19.05.2014)
Переглядів: 1207 | Теги: Звіт, практика, Гермес, торгівля продуктами харчування, Звіт про проходження, звіт з практики
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 518

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru