Звіт про проходження виробничої практики на прикладі кафе «Cоffeetalk» (2016)
Я,____________, проходив практику на базовому підприємстві в ФОП«Cоffeetalk» в місті Київ. Кафе пропонує ідеальне місце для відпочинку, з безкоштовним доступом в Інтернет.Також кафе має два поверхи, на другому поверсі можна пограти в настільні ігри,почитати книги та по малюваті на стіні, це є дуже добре для дітлахів ,а також кожну пьятницю у кафе в вечері грає жива музика, у кафе можна заказати будь-яку стрву ,випити чашечку смачного кофе, персонал обслуговування у кафе привітний, кафе знаходиться в 5 хв від метро по вул. Княжий Затон,10А. Кафе зроблено в Європейському стилі. У кафе є: Wi-fi; Безкоштовна парковка; Мова спілкування: українська, російська, англійська .
ЗМІСТ
1.Ознайомлення з підприємством базової практики 2. Технологія приготування салатів із сирих та варених овочів. Фірмові страви. 3. Складання технологічних карток для фірмових салатів. Технологічна картка на фірмову страву «Салат Органічний» Технологічна картка на фірмову страву «Салат Нісуаз» 4. Технологія приготування напівфабрикатів та фірмових страв базового підприємства з грудинки та корейки свинини. Технологічні картки. Технологічна картка на фірмову страву «Pork Chop» Технологічна картка на фірмову страву «Медальйони з соусом з червоного вина» Технологічна картка на фірмову страву «Стейк з вишневим соусом» 5. Технологія приготування фірмових страв базового підприємства з вирізки яловичини. Технологічні картки. Технологічна картка на фірмову страву «Beef Filet» Технологічна картка на фірмову страву «Стейк з вишневим соусом» Технологічна картка на фірмову страву «Beef Carpasio» 6. Технологія приготування фірмових страв з січеної м’ясної маси. Технологічні картки. Технологічна картка на фірмову страву «Котлети у винно-томатному соусі» Технологічна картка на фірмову страву «Фрикадельки з перцем чіпотле» 7. Технологія приготування фірмових страв з птиці. Технологічні картки. Технологічна картка на фірмову страву «ChikenBrieS-d» Технологічна картка на фірмову страву «Курячі крила в апельсиновому маринаді» 8. Технологія обробки риби осетрини та її використання. 9. Технологія приготування фірмових страв з риби. Технологічні картки. Технологічна картка на фірмову страву «Запечена форель з овочами і сиром камамбер» Технологічна картка на фірмову страву «Salmon Asparg» 10. Технологія приготування фірмових перших страв базового підприємства. Технологічні карти. 11. Технологія приготування фірмових перших страв базового підприємства (протертих супів). Технологічні картки. 12. Технологія приготування холодних страв та закусок з риби. Технологічні карти. 13. Технологіяприготування страви «Рибазаливна». Технологічнакартка. Тематичний план
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑