Звіт про проходження виробничої практики на прикладі кафе «Cоffeetalk» (2016) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на прикладі кафе «Cоffeetalk» (2016)

Звіт про проходження виробничої практики на прикладі кафе «Cоffeetalk» (2016)


 Я,____________, проходив практику на базовому підприємстві в ФОП«Cоffeetalk» в місті Київ. Кафе пропонує ідеальне місце для відпочинку, з безкоштовним доступом в Інтернет.Також кафе має два поверхи, на другому поверсі можна пограти в настільні ігри,почитати книги та по малюваті на стіні, це є дуже добре для дітлахів ,а також кожну пьятницю у кафе в вечері грає жива музика, у кафе можна заказати будь-яку стрву ,випити чашечку смачного кофе, персонал обслуговування у кафе привітний, кафе знаходиться в 5 хв від метро по вул. Княжий Затон,10А. Кафе зроблено в Європейському стилі. У кафе є: Wi-fi; Безкоштовна парковка; Мова спілкування: українська, російська, англійська .


ЗМІСТ


1.Ознайомлення з підприємством базової практики
2. Технологія приготування салатів із сирих та варених овочів. Фірмові страви.
3. Складання технологічних карток для фірмових салатів. 
Технологічна картка на фірмову страву «Салат Органічний»
Технологічна картка на фірмову страву «Салат Нісуаз»
4. Технологія приготування напівфабрикатів та фірмових страв базового підприємства з грудинки та корейки свинини. Технологічні картки.
Технологічна картка на фірмову страву «Pork Chop»
Технологічна картка на фірмову страву «Медальйони з соусом з червоного вина»
Технологічна картка на фірмову страву «Стейк з вишневим соусом»
5. Технологія приготування фірмових страв базового підприємства з вирізки яловичини. Технологічні картки.
Технологічна картка на фірмову страву «Beef Filet»
Технологічна картка на фірмову страву «Стейк з вишневим соусом»
Технологічна картка на фірмову страву «Beef Carpasio»
6. Технологія приготування фірмових страв з січеної м’ясної маси. Технологічні картки. 
Технологічна картка на фірмову страву «Котлети у винно-томатному соусі»
Технологічна картка на фірмову страву «Фрикадельки з перцем чіпотле»
7. Технологія приготування фірмових страв з птиці. Технологічні картки.
Технологічна картка на фірмову страву «ChikenBrieS-d»
Технологічна картка на фірмову страву «Курячі крила в апельсиновому маринаді»
8. Технологія обробки риби осетрини та її використання.
9. Технологія приготування фірмових страв з риби. Технологічні картки.
Технологічна картка на фірмову страву «Запечена форель з овочами і сиром камамбер» 
Технологічна картка на фірмову страву «Salmon Asparg»
10. Технологія приготування фірмових перших страв базового підприємства. Технологічні карти.
11. Технологія приготування фірмових перших страв базового підприємства (протертих супів). Технологічні картки.
12. Технологія приготування холодних страв та закусок з риби. Технологічні карти.
13. Технологіяприготування страви «Рибазаливна». Технологічнакартка.
Тематичний план


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   33
  Рік захисту:   2016
  Ціна роботи:   42 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (12.02.2016)
Переглядів: 374 | Теги: звіт кафе, практика кафе, фірмова страва, кафе
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 432

Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru