Звіт про проходження виробничої практики на прикладі цукрового заводу ПАТ «Гнідавський цукровий завод» (2013) - Про проходження практики - Звіти - Навчальні матеріали - Допоможемо студенту


Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження виробничої практики на прикладі цукрового заводу ПАТ «Гнідавський цукровий завод» (2013)

Звіт про проходження виробничої практики на прикладі цукрового заводу ПАТ «Гнідавський цукровий завод» (2013)​


 В сучасних умовах господарювання українські підприємства різних галузей і форм власності намагаються якомога швидше опанувати різні методики, методи і правила управління підприємствами, розроблені зарубіжною управлінською наукою. 
 Метою проходження практики є проектування менеджменту на підприємстві.
 Завданнями роботи є:

  1. визначити організаційну форму підприємства, тип, вид діяльності і оцінити діяльність підприємства в нинішній час в зовнішньому просторі;
  2. сформувати, узагальнити основні функції менеджменту підприємства: планування, організацію, контроль і мотивацію;
  3. спроектувати комунікативний процес на підприємстві, дати його оцінку; зробити відповідні висновки;
  4. визначити методи менеджменту, які використовуються на підприємстві;
  5. розглянути організацію праці керівників та менеджерів на ПАТ «Гнідавський цукровий завод»;
  6. вивчити процес прийняття управлінських рішень на підприємстві.

 Предметом дослідження в роботі є створення ефективного менеджменту на ПАТ «Гнідавський цукровий завод».
 Об’єктом дослідження є підприємство ПАТ «Гнідавський цукровий завод».
 Методи дослідження: порівняння, опис, економічний аналіз, ототожнення.


ЗМІСТ


ВСТУП 
1.ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 
1.1. Організаційна форма господарювання підприємства, особливості заснування та функціонування, законодавча база відмінності від інших форм  
1.2. Місія підприємства 
1.3. Межі території, яку охоплює діяльність 
1.4. Характеристика  внутрішнього та зовнішнього за впливом кожного конкретного фактора 
1.5. Графік життєвого циклу досліджуваного підприємства  
1.6. Аналіз основних техніко-економічних показників його діяльності 
2.ФОРМУВАННЯ ФУНКЦІЙ МЕНЕДЖМЕНТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 
2.1. Планування 
2.2. Організація і регулювання діяльності підприємства 
2.2.1. Організація і регулювання 
2.2.2. Організація взаємодії підрозділів підприємства 
2.2.3.Контроль 
2.2.4. Мотивація і стимулювання 
2.3. Використання методів менеджменту в організації 
2.4. Проектування комунікацій на підприємстві
2.4.1. Характеристика всіх видів комунікацій в організації. На конкретних прикладах визначити, яка використовується при цьому інформація 
2.4.2. Охарактеризувати комунікаційний процес, з врахуванням особливостей організації 
2.5. Розробка механізмів прийняття управлінських рішень в організації 
2.6. Формування механізмів управління групами працівників в організації 
2.7. Розробка пропозицій з організації та вдосконалення керівництва організацією 
2.8. Організація управління конфліктами, перемінами та і стресами 
ВИСНОВКИ 
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   48
  Рік захисту:   2013
  Ціна роботи:   33 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (15.04.2014)
Переглядів: 721 | Теги: ПАТ, на, проходження, Звіт, виробничої, заводу, практики, цукрового, про, прикладі
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 899

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru