Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження технологічної практики на прикладі ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (2013)​​

Звіт про проходження технологічної практики на прикладі ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (2013)​​​


 На даний час, в сучасних умовах конкуренції, м’ясопереробні підприємства мають загальну мету: виробництво високоякісних м’ясних продуктів харчування, тому до основних вимог подальшого розвитку м’ясопереробного комплексу належать оснащення підприємства сучасним ефективним устаткуванням, впровадження високоефективних технологій, які дозволяють максимально використати сировину на виробництво конкурентоспроможної харчової продукції.
 ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» – це спеціалізоване підприємство, що випускає ковбасні вироби, напівфабрикати, фасовану продукцію. Одне із найкращих високомеханізованих підприємств мясної промисловості в Україні, яке процвітає на ринку України ще з 1998 року.  Історія розвитку м’ясокомбінату розпочалася з невеликої забійні. На даний час це велике підприємство з об’ємом реалізації більше 1700т ковбасних виробів на місяць.
 Воно додержується світових стандартів промислової переробки м’яса в Україні. Їхнє кредо – підтримка традицій ефективності й досконалості, від яких клієнти можуть завжди очікувати на нові, високоякісні вироби за доступними цінами. Сьогодні продукцію Глобинського м’ясокомбінату можна придбати у всіх областях України. Також продукцію направляють і в деякі закордонні країни. На престижних дегустаційних конкурсах «ПРОД – ЭКСПО» їх продукція неодноразово відмічалась нагородами.
 На цьому підприємстві асортимент ковбас підбирають з урахуванням попиту населення, найповнішого і найефективнішого використання сировини, наявність технологічного обладнання та отримання найбільшого прибутку від реалізації продукції.    
Усі ковбасні вироби виготовляють  відповідно до технічних умов(ТУ), технологічних інструкцій(ТІ) і державних стандартів на кожен вид ковбасних виробів. 
 Дивлячись на телеканалі «Інтер» передачу «Знак якості», неодноразово пересвідчувалася, що нерідко ми споживаємо продукцію, яка не тільки далека від слова «якість», а навіть і  своєї назви не підтверджує. Нині вже ні в кого не розбігаються очі від широкого асортименту молочної чи м'ясної продукції в яскравій упаковці.  Тому, як правило, сучасний покупець шукає якісний товар, бо розуміє, що від цього залежить його здоров'я.  А далекоглядний виробник, освоюючи сьогодні ринки збуту, знає, що споживач стає вибагливішим. І це добре. 


ЗМІСТ


Вступ
1. Загальна характеристика підприємства та його основні техніко-економічні показники
2. Забезпечення підприємства енергоносіями та водою

2.1. Постачання електроенергії
2.2. Постачання пари
2.3. Водопостачання
2.4. Постачання холоду
2.5. Постачання стисненого повітря і вакууму
2.6. Допоміжні підрозділи
2.7. Охорона довкілля
3. Вимоги до якості м’яса
4. Технологія ковбасного виробництва

4.1. Технологія варених ковбас
4.2. Технологія напівкопчених ковбас
4.3. Технологія варено-копчених ковбас
4.4. Технологія виробів із свинини
4.5. Використання допоміжних матеріалів
5. Асортимент ковбасних виробів
6. Вимоги до готової продукції
7. Ознайомлення з технологічними процесами виробництва та впливом окремих операцій на якість готової харчової продукції
8. Різновиди і виробництво ковбасних виробів

9. Вимоги до якості ковбасних виробів
10. Оболонки і упаковка

Висновки і пропозиці
Література


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   68
  Рік захисту:   2013
  Ціна роботи:   48 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (09.04.2014)
Переглядів: 3091 | Теги: практика м'ясокомбінат, м’ясокомбінат, звіт м'ясокомбінат
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Що Вас привело на наш сайт?
Всього голосували: 709

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru