Звіт про проходження технологічної практики на прикладі кафе-бару «Зустріч» (2011)
Сьогодні , я ознайомилася з базою практики , даний заклад – кафе-бар «Зустріч». Я ознайомилася з внутрішнім виглядом приміщення та зовнішнім. Ззовні фасад закладу має жовто-гірчичний колір , побудована тераса біля кафе. Ця тераса загороджена кам 'яним парканом, вона велика тут розміщенні столики та стільці , біля кафе побудоване місце для мангала, де смажать шашлики , біля входу побудована жарова шафа для смаження курей . До складу приміщень входять: невеликий торговий зал , барна стійка, кухня, туалет, кабінет директора та підсобне приміщення. В залі знаходяться 5 малих столів та один великий стіл. Інтер'єр кафе: на стінах приміщення розписані малюнками різні пам’ятки Мукачева , композиція цих малюнків виглядає естетично. В даному закладі використовується часткова форма обслуговування офіціантами , кваліфікація працівників вища. Режим праці З 10.00 до 23.00 . Колектив дружній та організований. В закладі працівники мають формений одяг , який зберігається у підсобному приміщенні. Перед відкриттям кафе проводиться інструктаж з охорони праці та пожежної безпеки всі працівники розписуються в спеціальному журналі .
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑