Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження практики на прикладі ПрАТ «Євпаторійський міський молочний завод» (2012)

Звіт про проходження практики на прикладі ПрАТ «Євпаторійський міський молочний завод» (2012)


 Молочні продукти  відвграют важливу роль у нашлому житті, бо є особливо корисними. Вони містять живі мікроорганізми, які сприяють нормальній роботі кишечника, пригнічують діяльність гнилісних мікроорганізмів, збагачують організм вітамінами групи В та природними антибіотиками. Проте у наш час багато підприємства, заводів, комбінатів, які приділють все менше і меншу уваги якості випускаємої продукції, намагаючь збільшити обсяги виробництва, при цому знижуючи обсяги сировини. Тому дослідження якості молочної продукції, ретельне вивчення технологій їх виробництва є досить актуальним. 
 Справжня товарознавчо-технологічна практика спрямована назакріплення і поглиблення..знань,..практичних..навичок..з..дисципліни,..вироблення професійних умінь, формування уявлення про умови, специфіку діяльності продовольчих і продовольчо-торговельних підприємств в системі ринкових відносин. 
 Метою..даної..товарознавчо-технологічної..практики..є: 
 1)…ознайомлення..з..організаційно-виробничою..структурою..підприємства; 
 2)…вивчення..основних..технологічних..операцій..підприємства; 
 3)…поглиблення і закріплення теоретичних знань з питань формування асортименту та якості товарів, вивчення вихідної сировини і матеріалів, технологій виготовлення, збереження якості готових виробів, маркування, пакування, створення умов зберігання; 
 4) придбання нових практичних умінь з виявлення основних причин виникнення дефектів у продукції та розробці пропозицій щодо їх усунення. 
 Об'єктом дослідження є ПрАТ «Євпаторійський міський молочний завод».
 Предмет – молочні продукти Євпаторійського молочного заводу.


ЗМІСТ

Вступ
1. Загальні відомості про підприємство
 1.1. Техніко-економічні показники
 1.2. Структура підприємства
2. Характеристика асортименту продукції підприємства
3. Фактори, що формують споживні властивості продукції
 3.1. Характеристика сировини, аналіз джерел їх постачання
 3.2. Характеристика технологічних процесів виробництва продукції та їх вплив на якість готової продукції; умови маркування, пакування та зберігання готової продукції
4. Складові забезпечення безпечності та якості товарів
 4.1.Структура і функції служб на підприємстві, що займаються управлінням безпечністю та якістю продукції на підприємстві; вимоги до якості продукції
 4.2. Організація контролю якості продукції на підприємстві
5. Організаційні засади рекламної, претензійної роботи і методів вивчення попиту на підприємстві
6. Аналіз діяльності підприємства щодо охорони довкілля
7. Організаційні засади охорони праці на підприємстві
8. Індивідуальне завдання
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   43
  Рік захисту:   2012
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (27.05.2014)
Переглядів: 827 | Теги: виробник молока, молокозавод, молочний завод, молочна продукція, молочні продукти
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 930

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru