Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі споживчої кооперації Супермаркет «ТЕКО» Заліщицького РайСТ (2013)

Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі споживчої кооперації Супермаркет «ТЕКО» Заліщицького РайСТ (2013)


 З 20 травня по 8 червня 2013 року ми проходили виробничу практику на підприємства «ТЕКО» Заліщицького РайСТ. 
 Метою даної роботи є ознайомлення з підприємством та асортиментом товарів, а також показати свої знання та навички, отримані в процесі навчання.
 Об’єктом виробничої практики є підприємство Супермаркет «ТЕКО» Заліщицького  РайСТ., яке займається роздрібною торгівлею всіх груп продовольчих  та деяких непродовольчих товарів. Для виконання поставлених завдань необхідно ознайомитись із первинними документами та іншими матеріалами підприємства.
 Підприємство бере початок своєї роботи порівняно недавно, проте завоювало хороший авторитет в невеликому містечку Заліщики. Я також часто відвідувала це підприємство, адже тут широкий асортимент, привітний персонал, чисті приміщення і найголовніше, що продукція завжди якісна і свіжа.
 Виробнича практика студента забезпечує освоєння кваліфікації в відповідності з вимогами учбового плану, сприяє закріпленню й поглибленню знань, привчає до праці в сфері виробництва в умовах трудового колективу. Виробнича практика дозволяє сформувати уяву про зміст й особливості своєї майбутньої професії не тільки через сукупність отриманих теоретичних знань, а й з точки зору практичної діяльності реально діючих підприємств придбати елементи професійного уміння і практичних навичок. 


ЗМІСТ


Вступ
Розділ І. Загальні відомості про підприємство.
1.1 Характеристика підприємства Супермаркет «ТЕКО» Заліщицького РайСТ.
1.2 Структура підприємства.
Розділ ІІ. Дослідження асортименту молочної продукції на торговельному підприємстві Супермаркет «ТЕКО» Заліщицького РайСТ.
2.1 Характеристика асортименту товарів та основні його показники.
2.2 Аналіз асортименту молочних товарів на підприємстві.
2.3 Процес формування асортименту на підприємстві.
Висновки.
Список використаних джерел.
Додатки


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   27
  Рік захисту:   2013
  Ціна роботи:   30 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (09.04.2014)
Переглядів: 770 | Теги: переддипломної, супермаркет, кооперації, на, проходження, Звіт, практики, споживчої, прикладі, про
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 920

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru