Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі ресторану «Argentina grill» (2015)

Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі ресторану «Argentina grill» (2015)


 Особливість функціонування сфери ресторанного господарства в економічному та соціальному прояві полягає у забезпеченні якості життя населення засобами задоволення фізіологічних потреб.  Динамічний розвиток цієї галузі обумовлює появу підприємств громадського харчування різних типів та цінових категорій, що дає можливість споживачам обирати таке підприємство ресторанної сфери,  рвю найбільш підходить для них за всіма критеріями.
 Ефективність діяльності будь-якого підприємства РГ залежить від багатьох факторів, до яких можна віднести конкурентне позиціонування підприємства, специфіка та технологія створення бренда ресторану, що забезпечить високу лояльність споживачів, визначення чітких стратегічних перспектив розвитку діяльності, проведення оптимальної фінансової та маркетингової діяльності.
 Сучасна індустрія ресторанного бізнесу постійно поширюється та видозмінюється під впливом різних факторів внутрішнього та зовнішнього середовища. В якості сфери підприємницької діяльності РГ виконує соціальні (задоволення потреб споживачів) та економічні функції (підприємницька одиниця сфери обслуговування). Економічні функції сфери РГ розглядаються як єдиний комплексний механізм виробництва та обігу продукції, що забезпечує ресторанному бізнесу певні переваги в порівнянні з іншими галузями народного господарства. Перш за все, це перспективна галузь для інвестування капіталу, що гарантує достатньо швидку оберненість вкладених засобів. Прибуток від інвестування складає близько 15-25 %, що зацікавлює нових учасників цього ринку і стимулює його поширення.
 Роль ресторанного господарства на сучасному етапі визначається характером і масштабами потреб людей у послугах з організації споживання матеріальних і духовних благ у недомашніх умовах.  Ресторатори в конкурентній боротьбі за споживачів використовують різні інструменти: авторську, креативну та кухню ф'южн спрямування, в останні роки – молекулярну; високоякісне спеціалізоване та поліфункціональне устаткування; висококласні посуд та аксесуари сервірування; сучасний дизайн; музичне обслуговування, в тому числі шоу-програми, пропонують послуги сомельє, фумельє, бариста, впроваджують різні дисконтні програми та інші атрактивні елементи тощо.
 У теперішній час можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу на локальному ринку, що забезпечує, з одного боку, підтримку одне одному, а з іншого – створює конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості, залученню більшої кількості споживачів і, як результат, збільшенню прибутку.
 Основною метою проведення переддипломної практики є закріплення про-фесійних компетенцій, що отримані в ході навчання та довершити формування високого рівня професіоналізму, який дозволить в майбутній діяльності самостійно вирішувати різні інженерно-технологічні завдання, які націлені на розв’язання проблем підвищення якості кулінарної продукції.
 Завданням практики є:
- закріплення зв'язку між теоретичними знаннями і практичними реалія-ми діяльності закладів ресторанного господарства (ЗРГ) у сучасних умовах;
- знайомство з ЗРГ, яке є базою практики та вивчення його маркетингового середовища;
- аналіз видів діяльності ЗРГ;
- вивчення організації охорони праці та заходів з охорони навколиш-нього середовища у ЗРГ.


ЗМІСТ


Вступ
1. Загальна характеристика закладу
2. Джерела постачання та способи доставки
3. Імідж, фірмовий стиль підприємства
4. Організація контролю і забезпечення якості продукції
5. Організація технологічного процесу
6. Визначення дійсної оборотності 1 місця у залі підприємства
7. Визначення довірчих інтервалів для генеральної частоти замов-лення страв різних груп
8. Аналіз асортименту сировини, що переробляється на підприємст-ві.
9. Експертний аналіз проектного рішення підприємства
10. Охорона праці та навколишнього середовища
Висновки
Перелік посилань


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   32
  Рік захисту:   2015
  Ціна роботи:   35 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (03.03.2015)
Переглядів: 1960 | Теги: технологія харчування, звіт ресторан, ресторан, практика ресторан
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 909

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru