Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі ПП «Михалич і Ко» (консервне підприємство ) (2007)

Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі ПП  «Михалич і Ко» (консервне підприємство ) (2007)


 Приватне підприємство „Михалич і Ко” було створено у серпні 2000р. в результаті  ліквідації  Вороновицького плодоконсервного заводу.   Свою діяльність  підприємство розпочало  в  1955-60р.р., коли  було створено заготівельно-засолочний пункт де приймались сухофрукти і проводилось соління, квашення овочів в цементних ямах і дерев'яних бочках. Працювало - 10 робітників.
 В 1965р. був відкритий консервний цех, де проводилось консервування плодів, овочів в скляній тарі. В 1967 р. пункт був перейменований на плодоконсервний завод, який був підпорядкований Вінницькій райспоживспілці. Консервний цех в рік виробляв 600 туб консервів. З кожним роком завод оснащувався новим обладнанням були встановлені вакуумвипарні апарати, автоклави АВ2 і вже в 1970 році вироблялось до 1500 туб консервів в рік.
 В 1972 році був відкритий цех по виготовленню безалкогольних напоїв, в 1980р. м'ясний цех де виготовлялись м'ясні консерви, і в тому ж році завод був переданий на баланс Вінницької облспоживспілки. На той час вже працювало 100 робітників.
 З переходом на нові форми господарювання, з демократичним розвитком суспільства вже в 1995-1996р.р. завод працював нестабільно, почався занепад, вироблялись тільки безалкогольні напої, а в 1999- 2000р.р. було зовсім призупинено виробництво (ліквідація заводу).
 У серпні 2000р. завод був приватизований і перейменований на ПП „Михалич і Ко” . 
Підприємство  знаходиться за адресою: вул. Київська 13, смт. Вороновиця Вінницький р-н, Вінницька обл.


ЗМІСТ


1. Загальна характеристика та історія розвитку  ПП «Михалич і Ко»
2. Ознайомлення з процесом виробництва, створення та освоєння нової продукції на ПП “Михалич і Ко”
3. Вивчення організаційної структури ПП «Михалич і Ко»
4. Зміст і методи виконання загальних функцій управління. Планування на ПП "Михалич і Ко", загальні методи планування
5. Аналіз використання методів керівництва на ПП “Михалич і Ко”
6. Організація управлінської праці на ПП “Михалич і Ко”
7. Стан інфорамаційного забезпечення на  ПП «Михалич і Ко»
8. Прийняття та оцінка управлінських рішень на підприємстві
9. Управління постачанням та збутом продукції
10. Організація економічного аналізу на ПП “Михалич і Ко”
11. Збір інформації для дипломної роботи. Індивідуальна робота
Список літератури


Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.

  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   43
  Рік захисту:   2007
  Ціна роботи:   25 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (10.04.2014)
Переглядів: 433 | Теги: консервне підприємство, консервування, консерви, консервний завод
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 920

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru