Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі бару «Майдан» (2013)
Ресторанне господарство є галуззю, основу якого складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організацій виробництва і обслуговування споживачів, які розрізняються за типами та спеціалізацією. Сучасний ресторанний бізнес, як ніколи раніше, пропонує широку номенклатуру послуг споживачам продукції. Стандартні вимоги щодо здійснення послуг задекларовано у ДСТУ 3279-95 "Стандарт послуг. Основні положення", ГОСТ 30335-95 "Услуги населению. Термины и определения", ГОСТ 30523-97 " Услуги общественного питания. Общие требования" (останні два є міждержавними стандартами, визнані Україною як національні). Впродовж навчального року проходила практику в барі «Майдан». Метою практичної підготовки є оволодіння сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в ресторанному господарстві, формування професійних умінь та навичок, які в майбутньому дозволять ефективно організовувати і управляти технологічними процесами підприємства в ринкових умовах. Зміст технологічної практики визначається вимогами, що викладені у змістовних модулях ОКХ ГСВО «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за спеціальністю 5.05170101 Виробництво харчової продукції. Мета першого етапу – зміцнення теоретичних знань з технології виробництва кулінарної продукції, організації виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства, товарознавства харчових продуктів, процесів та апаратів харчових виробництв, обліку і звітності. А також набуття практичних навичок і досвіду виконання робіт на всіх ділянках виробництва. Мета другого етапу - вивчення практичних можливостей удосконалення виробництва харчової продукції на місці проходження практики, підбір практичного матеріалу для виконання курсового проекту. Мета третього етапу – вивчення практичних можливостей розробки технологічної документації на виробництві. Складання технологічних карт на страви. Участь в налагодженні випуску нових видів харчової продукції. Завдання технологічної практики: Дослідити
Набути практичних навичок:
ЗМІСТ
Вступ 1. Дослідження бази практики 1.1 Загальне ознайомлення з базою практики 1.2 Штати підприємства 1.3 Асортимент продукції 1.4 Організація матеріально-технічного постачання 2.Організація виробництва на базі практики: 2.1 Організація роботи у виробничих цехах. 2.2 Організація технологічного процесу. 3. Ведення виробничої та технологічної документації на базі практики 4. Рекомендації щодо існуючих на базі практики технологічних процесів, організації праці на виробництві Висновки Список використаних джерел Додатки
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑