Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі бару «Майдан» (2013)

Звіт про проходження переддипломної практики на прикладі бару «Майдан» (2013)


 Ресторанне господарство є галуззю, основу якого складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організацій виробництва і обслуговування споживачів, які розрізняються за типами та спеціалізацією. Сучасний ресторанний бізнес, як ніколи раніше, пропонує широку номенклатуру послуг споживачам продукції. Стандартні вимоги щодо здійснення послуг задекларовано у  ДСТУ 3279-95 "Стандарт послуг. Основні положення", ГОСТ 30335-95 "Услуги населению. Термины и определения", ГОСТ 30523-97 " Услуги общественного питания. Общие требования" (останні два є міждержавними стандартами, визнані Україною як національні).   
 Впродовж навчального року проходила практику в барі «Майдан». Метою практичної підготовки є оволодіння сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в ресторанному господарстві, формування професійних умінь та навичок, які в майбутньому дозволять ефективно організовувати і управляти технологічними процесами підприємства в ринкових умовах. Зміст технологічної  практики  визначається вимогами, що викладені у змістовних модулях ОКХ ГСВО «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за спеціальністю 5.05170101 Виробництво харчової продукції.    
 Мета першого етапу – зміцнення теоретичних знань з технології виробництва кулінарної продукції, організації виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства, товарознавства харчових продуктів, процесів та апаратів харчових виробництв, обліку і звітності. А також набуття практичних навичок  і досвіду виконання робіт на всіх ділянках виробництва. 
 Мета другого етапу - вивчення практичних можливостей удосконалення виробництва харчової продукції на місці проходження практики, підбір практичного матеріалу для виконання курсового проекту. 
 Мета  третього етапу – вивчення  практичних можливостей розробки технологічної  документації на виробництві. Складання технологічних карт на страви. Участь в налагодженні випуску нових видів харчової продукції.                                 
 Завдання технологічної практики:  
Дослідити  

  • Основні принципи організації роботи закладу ресторанного господарства;
  • Правила і методи організації технологічного процесу на виробництві;
  • Прийоми кулінарної обробки сировини, виготовлення напівфабрикатів і готової продукції;
  • Організацію робочих місць;
  • Систему управління охороною праці. 

Набути практичних навичок:

  • Використання у виробничих умовах набутих знань з організації виробництва;
  • Розробки технологічних карт на страви і кулінарні вироби; 
  • Розрахунку необхідної кількості сировини для організації технологічного  процесу;
  • Застосування на практиці нових технологій виробництва харчових продуктів; 
  • Розрахунку біологічної та харчової цінності страв; 
  • Приготування харчових продуктів згідно нормативно-технологічної документації. 

ЗМІСТ


Вступ
1. Дослідження бази практики
1.1 Загальне ознайомлення з базою практики
1.2 Штати підприємства
1.3 Асортимент продукції
1.4 Організація матеріально-технічного постачання
2.Організація виробництва на базі практики:
2.1 Організація роботи у виробничих цехах.
2.2 Організація технологічного процесу.
3. Ведення виробничої та технологічної документації на базі практики
4. Рекомендації щодо існуючих на базі практики технологічних процесів, організації праці на виробництві
Висновки
Список використаних джерел
Додатки


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   31
  Рік захисту:   2013
  Ціна роботи:   25 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (19.04.2014)
Переглядів: 1810 | Теги: переддипломної, (2013), «Майдан», на, проходження, Звіт, практики, бару, прикладі, про
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 987

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru