Звіт про проходження переддипломної практики на Яснозірській філії СТОВ ім. Шевчена (2010)
Яснозірська філія СТОВ ім. Шевченка Черкаської області Черкаського р-ну, с. Яснозір’я знаходиться в східній частині цетральної підзони Лісостепу України. Директором філії є Пономар Юрій Павлович, - керівник з вищою економічною освітою, великим досвідом роботи в галузі сільського господарства, людина, що цінує та вимагає від кожного працівника господарства наполегливості, працьовитості та дисциплінованості. Характеристику економічного стану досліджуваного мною господарства за рядом критеріїв доцільно проводити у порівнянні з іншим подібним до нього господарством. Об’єктом такого порівняння є Софіївська філія СТОВ ім. Шевченка на чолі з Горяїновим Віталієм Олексійовичем, яка також знаходиться у Черкаській області Черкаського р-ну, с. Софіївка і входить до аграрного напрямку діяльності ЗАТ «Агроекопродукт». Досліджуване мною господарство являється виробничо-господарським комплексом, який здійснює свою виробничу діяльність на основі спеціалізації, концентрації і інтеграції виробництва, зберігання і реалізації сільськогосподарською продукцією. Господарство функціонує з метою отримання високих прибутків шляхом підвищення ефективності своєї діяльності, а також забезпечення споживача високоякісними продуктами. Клімат господарства помірно-континентальний; середньорічна кількість опадів-512 мм, максимальна температура повітря у липні- серпні становить 36-37°, мінімальна в січні, лютому становить до мінус-27° С. Грунтово - кліматичні умови вказують на сприятливі умови для вирощування зернових, зернобобових культур, а також вирощування ВРХ і свиней. Виробництво овочевої продукції Яснозірською філією здійснюється з метою її реалізації на Черкаський консервний завод, який в свою чергу й виробляє консервовану продукції під ТМ «Верес», частина як рослинницької так і тваринницької продукції виробляються для продажу населенню, частина залишається на власні потреби господарства, продукція молоко-товарної ферми господарства реалізовується на Канівський молокозавод. Розмір досліджуваного об'єкта характеризують показники, що наведені в таблиці 1.2.1.:
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑