Звіт про проходження ознайомчої практики на прикладі ПрАТ ВО «Одеський консервний завод» (2011)
Одеський консервний завод було створено у 1919 році, виробнича площа основної території заводу складає 4,2 га. Вона незміна з моменту будівлі до теперішнього часу, що є суттєвим недоліком в організації виробництва. Згідно з санітарними нормами та правилами для підприємства такого типу і потужності показник забудівлі повинен складати 25-30%. Відсоток забудівлі території заводу складає 70%. На Характеристика виробничої потужності підприємства та об’єм виробництва в різні роки представлено в таб. 1
ЗМІСТ
1. Загальна характеристика підприємства ПрАТ ВО «Одеський консервний завод». 1.1Основні об’єкти генплану та комунікації 1.2 Характеристика основних технологічних та допоміжних цехів 1.3 Характеристика сировини, яка переробляється на підприємство 2. Індивідуальне завдання. Технологія виробництва консервів «Зеленого горошка» 2.1 Сировина та матеріали 2.2 Технологічна схема виробництва консервів «Зеленого горошка» 2.3 Транспортування, приймання,зберігання сировини та матеріалів 2.4 Опис технологічної схеми виробництва консервів 2.5 Вимоги до продукції 2.6 Хімічний склад готової продукції 3. Короткі відомості про екскурсії на підприємствах харчової галузі 3.1 Олександрійський м’ясокомбінат ФП «Гармаш» 3.2 ОДЕССАВІНПРОМ Французький Бульвар 3.3 Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому більш детальну інформацію про роботу можна дізнатись у автора цієї роботи.
!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!! ↑↑↑ Контактні дані ↑↑↑