Головна » Навчальні матеріали » Звіти » Про проходження практики

щоденник з практики, календарний план, обочі записи під час практики 
Звіт про проходження навчальної практики в Національному університеті харчових технологій, кафедра технології цукру і підготовик води (2014)

Звіт про проходження навчальної практики в Національному університеті харчових технологій, кафедра технології цукру і підготовик води (2014)


 Харчова промисловість - стратегічно важлива галузь промисловості України. Підприємства цієї галузі формують продовольчу безпеку країни, забезпечують населення необхідними продовольчими товарами, витрати на споживання яких складають понад 60% загальних грошових витрат населення[1]. Підприємства харчової промисловості традиційно один із найбільш активних учасників процесів концентрації, вони не вирізняються тектонічними угодами, але входить до трійки лідерів[2]. А отже, розробка та використання ефективніших форм концентрації виробництва підприємств харчової промисловості може значно підвищити ефективність харчової промисловості та економіки в цілому.
 В Україні майже в 2 рази скоротилась площа посівів цукрових буряків, солокі коренеплоди були зібрані з площі 282,6 тис. га, що на 63% менше порівняно з минулим роком (2012 році зібрана площа становила 448,9 тис. га, а в 2011 році – 492 тис. га). Знизився і валосий збір цукпрових буряків: до 11,5 млн. тонн – на 28,3% порівняно з попередні роком, коли було зібрано 16,03 млн. тонн коренеплодів (2011 році збір становив 15,94 млн. тонн).
 Тому зменшився і обсяг переробки відчизняної сировини та виробництва бурякового цукру. У останній сезон цукроваріння в країні працювало менше 38 цукрових заводів (в минулому 2012 – 2013 МР функціонувало 63 заводи). Станом на 21 січня 2014 року на підприємства цукрової промисловості країни завезено 9,2 млн. тонн буряків (в минулому році на цю дату на цукрові заводи країни було поставлено 17,46 млн. тонн буряків – порівняно з поточним станом майже в 2 рази більше). Цукроваріння в Україні завершилось до 1 лютого 2014 року, з буряків 1212 тис. тонн цукру або на 46% менше проти минулого року.
 Спеціалісти в галузі та екперти ринку серед причин зниження обсягів виробництва цукру в країні називають низьку рентабельність (збитковість) переробки цукрових буряків на цукор та звуження регіонів збуду Українскього цукру, який обмежується внутрішнім ринком. Вихід вбачається в стимулюванні технічного переоснащення галузі, активізація держаної підтримки ...


ЗМІСТ


1. Стан харчової промисловості, цукрової промисловості України і країн СНД
2. Сучасний світовий ринок харчових продуктів та його пріоритети
3. Принципова технологічна схема цукрового заводу та підготовки води для харчового виробництва
4. Особливості підготовки фахівців у галузі технології цукру і підготовки води
5. Перспективи працевлаштування випускників за отриманим фахом
6. Список використаної літератури


  Тип роботи:   звіт з практики
  Кількість сторінок:   31
  Рік захисту:   2014
  Ціна роботи:   28 грн.
  Автор роботи:   Андрій VK
  Телефон:   (099) 28 72 185
  Email   botanchikeu@gmail.com

 

!!! Якщо у Вас виникла помилка при завантаженні роботи - зв'яжіться з автором !!!
↑↑​​​​​​​↑ Контактні дані ↑↑↑


Подібні роботи


Категорія: Про проходження практики | Добавив: great_scientist (29.04.2014)
Переглядів: 1066 | Теги: технології цукру, Звіт про проходження, практика підприємство, звіт з практики, харчова промисловість, виробнича практика
Форма входа
Що шукаємо?
Про проходження практики
Групи в соц.мережі
Оцініть сайт
Оцініть сайт
Всього голосували: 987

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачі: 0



Рейтинг@Mail.ru